Jansma | Windowstylist app

Jansma Wonen innoveert met “Toegevoegde realiteit” app, het nieuwe winkelen!


Jansma Wonen introduceert een nieuwe kijk op raamdecoratie: de Windowstylist app. Hiermee speelt Jansma in op “Het Nieuwe Winkelen”. 

Erwin: “Consumenten willen zich op elk moment van de dag via elk kanaal kunnen oriënteren. Dit betekent dat onze producten 24/7 zichtbaar moeten zijn wanneer het de consument uitkomt. Door social media, fora en reviewsites is de consument beter geïnformeerd dan voorheen en start bijna iedere shopping trip online.

Met de windowstylist app maken we gebruik van zowel de ‘oude’ als ‘nieuwe’ vormen van media, want persoonlijke aandacht en advies blijft bij raamdecoratie erg belangrijk, juist omdat het altijd maatwerk is”. De Windowstylist app visualiseert alle vormen van raamdecoratie van ons live in 3D bij de consument thuis in zijn eigen interieur. De consument ziet meteen welke soort raamdecoratie, kleur, materiaal en structuur het beste past in zijn interieur. En krijgt meteen een indicatie van de prijs. Veel realistischer dan met een monster en een catalogus proberen een juiste voorstelling in het interieur te maken. Zodra de consument thuis zijn keuze gemaakt heeft komt hij als laatste stap naar de winkel voor persoonlijke aandacht en advies.

Zelf proberen?
Download de app en print de marker hier, of haal de marker op in de winkel op het Winkelplein van Hardegarijp. Met de Windowstylist app zet Jansma Wonen concrete stappen in de richting van het nieuwe winkelen.

 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.