juni 2018 | Collectie Duette® Shades van Luxaflex®

Vanaf 1 juni is de vernieuwde collectie Duette® Shades van Luxaflex® marktleider op het gebied van raamdecoratie, verkrijgbaar bij Jansma Wonen in Hardegarijp. Hardegarijp ligt op een steenworp afstand van Leeuwarden. Jansma Wonen is de Luxaflex dealer van de regio en heeft een Inspiration Shop in Shop van Luxaflex. Alles op het gebied van raamdecoratie van Luxaflex vind je hier inclusief Powerview, Duette, houten jaloezieen, rolgordijnen en veel meer binnenzonwering.

De collectie is uitgebreid met een exclusieve duurzame stof die bestaat uit 25 procent bamboe. Daarnaast zijn andere nieuwe stijlvolle patronen en actuele kleuren toegevoegd. En tijdelijk ontvangt u exclusief bij Jansma Wonen 20% korting op deze nieuwe collectie!

De collectie is elegant, energie-efficiënt en heeft een akoestische werking door de honingraatstructuur van de stof. Dit zorgt er tevens voor dat de warmte in de zomer wordt geweerd en in de winter vastgehouden wordt. De op maat gemaakte DuetteÒ Shades zijn tevens bij uitstek geschikt voor niet-doorsnee ramen.

Nieuwe, exclusieve stof uit 25% bamboe
De nieuwe, brede collectie Duette® Shades is mede geïnspireerd op botanische en florale trends met nog meer oog voor mens en milieu. Met 440 doeken, zijn er eindeloze combinaties mogelijk wat deze collectie een ware eye-catcher maakt. Daarnaast bestaat de nieuwe doeksoort ‘bamboe’ uit 25 procent natuurlijke vezels, waardoor deze collectie onderscheidend en duurzaam is.

Slimme bediening
De stijlvolle en energie-efficiënte collectie is ook verkrijgbaar met Smartcord® en de koordloze, kindvriendelijke bedieningssystemen LiteRise® en Powerview® Motorisation. Met PowerView® Motorisation is de raambekleding automatisch en eenvoudig op de gewenste positie in te stellen, op ieder moment van de dag via de smartphone of tablet. Doordat dit zelfs mogelijk is vanaf het vakantieadres, werkt dit innovatieve systeem preventief tegen inbraak. Nieuwsgierig?

Bekijk de nieuwe Duette® Shades collectie nu bij Jansma Wonen op het winkelplein van Hurdegaryp. Dé Luxaflex dealer van Tytsjerksteradiel!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.