Horren

Laat frisse lucht binnen, maar houdt insecten buiten.

Luxaflex® Horren zijn hiervoor de ideale oplossing bij Jansma Wonen in Hurdegaryp nabij Leeuwarden hebben we de Luxaflex Inspiration Shop alle modellen hangen zodat je de verschillende modellen uitgebreid kan bekijken en testen. Ze bieden volop mogelijkheden je huis optimaal te ventileren. De Luxaflex® Horrencollectie van Jansma Wonen wordt voor je op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat je gegarandeerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in diverse kleuren beschikbaar, passend bij de kozijnen van het kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren. Kortom bij Jansma Wonen op het winkelplein van Hardegarijp hebben we een uitgebreid assortiment horren.

Gaas
Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit verschillende soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Er is ook een speciaal Poll-tex® gaas in de collectie. Dit filtert pollen uit de lucht, waardoor de kans op hooikoortsklachten vermindert.

Profielkleuren
De profielen zijn standaard in 4 kleuren en bij inzethorren zelfs in 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag en tegen meerprijs zijn ook alle RAL kleuren mogelijk.

  1. Wit RAL9010
  2. Creme RAL9001
  3. Zilver RAL9006
  4. Antraciet RAL7016
  5. Dennengroen RAL6009
  6. Staalblauw RAL5011

Toepassingen deur

Plissé hordeur:
Het zwarte of grijze gaas wordt niet opgerold maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan én de ondergeleider is slechts 3 mm hoog, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft.

Rolhordeur:
Het gaas van deze hordeur wordt windvast opgesloten door een sterke constructie. De deur stopt automatisch op een vooraf ingesteld stoppunt.

Toepassingen raam

Rolhor:
De Rolhor heeft een eigentijds design en een geluidsarme bediening. De diverse uitvoeringen zijn geschikt voor vrijwel alle ramen.

Inzethor:
De Inzethor met geringe inbouwdiepte kan zowel binnen als buiten en zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. De hor is speciaal voor draai-kiepramen ontwikkeld.

Inzetrolhor:
De Inzetrolhor combineert de gemakken van een Inzethor en een Rolhor en is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Vaste hor:
De Vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, plaatsing zowel binnen als buiten is mogelijk

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.