Rolluiken

Rolluiken van Jansma Wonen | Veilige en duurzaam

Rolluiken van Jansma Wonen moeten aan een hele reeks verwachtingen voldoen. Ze moeten beschutten tegen weer en wind, tegen zon, ze moeten lawaai en nieuwsgierige blikken buiten houden, ze moeten ons beschermen tegen inbrekers en bij voorkeur zijn ze ook compatibel met Smart-Home van bijvoorbeeld Somfy. Tot slot moeten ons nog eens helpen energie te besparen en onderhoudskosten verlagend werken. Of je nu rolluiken nodig hebt voor jouw nieuwbouw of om achteraf als voorzetrolluik te monteren, hier ben je aan het juiste adres. We vertellen je waarop u moet letten bij de keuze van een rolluik. 

Wat is er zo bijzonder aan heroal rolluiken?

Energiebesparend tot en met | In de winter houden heroal rolluiken de warmte binnen, terwijl ze in de zomer voor koele ruimtes zorgen en jouw leven wat aangenamer maken. In combinatie met Heroal vensters kan het warmteverlies 's nachts tot wel 56% verlaagd worden. Aangezien aluminium en roestvrij stalen rolluiken van heroal heel lang meegaan, voldoen ze aan alle criteria inzake duurzaam en energie-efficiënt bouwen.

Maximale flexibiliteit | Renovatie of nieuwbouw, dankzij het volledige RAL-kleurenpallet en verschillende oppervlaktestructurenpassen heroal aluminium en roestvrijstalen rolluiken bij elke gevel. Ze zijn verkrijgbaar in individuele maten en zijn compact op te rollen. Een eenvoudige inbouw en een aantrekkelijke look zijn het resultaat.

Veiligheid en welzijn | Heroal rolluiken beschutten niet enkel tegen weer en wind, ze beschermen u ook tegen inbraken. Ze zijn verkrijgbaar in weerstandsklasse RC 3 en in combinatie met heroal veiligheidsvensters zelfs RC 4. Dat maakt het nagenoeg onmogelijk voor inbrekers om onopgemerkt binnen te dringen. Dankzij de integratie in Smart Home kunnen de rolluiken ook gemakkelijk van overal worden bediend.

Veilige rolluiken voor uw woning..

Criminaliteitsstatistieken laten een zorgwekkende stijging in het aantal woninginbraken zien. Inbraakbeveiliging wordt dus een prioriteit voor huiseigenaren. Met heroal rolluiken schrikt u inbrekers af of zorgt u er op zijn minst voor dat ze ontmoedigd afdruipen. De basisuitvoering van heroal rolluiken voldoet sowieso al aan de weerstandsklasse RC 2. Onze veiligheidsrolluiken van dubbelwandig roestvrij staal zijn RC 3 gecertificeerd. In combinatie met even veilige vensters verhoogt de weerstandsklasse zelfs naar niveau RC 4.

Rolluiken maken uw leven gemakkelijker

Met Heroal elektrische rolluiken van Jansma Wonen volstaat het om op een knop te drukken om ze open of dicht te doen. Trekken aan het rolluiklint behoort dan ook tot het verleden. Elektrische rolluiken bieden echter meer voordelen dan automatische sturing. Doordat ze compatibel zijn met Smart-Home systemen en over sensoren beschikken die bijvoorbeeld zonnestralen detecteren, vormen ze een doeltreffende bescherming voor jouw woning. Elektrische rolluiken zijn bovendien veel energie-efficiënter, extra inbraakveilig en gemakkelijker in gebruik.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact met je op om alles af te stemmen.