Screens

Screens | Solide zonwering en bescherming

Het voornaamste voordeel van buitenzonwering zoals screens is het weren van hinderlijk zonlicht en het voorkomen van inkijk voor verticale ramen. Door de isolerende werking hoef je in de winter minder te verwarmen en in de zomer minder te koelen. Ook weer je muggen en andere ongewenste insecten indien jouw raam open staat. Daarnaast kan je screens toepassen als windscherm voor een veranda of overkapping. 

Screendoeken van Tibelly
Tibelly Sergé screendoek is geschikt voor zowel standaard screens, screens met windvaste geleiders en de zogenaamde SolidScreen. De SolidScreen is voorzien van een ritsgeleiding, welke zelfs orkaankracht (145 km/u) kan weerstaan! Voor ruimtes waar men werkt met beeldschermen of digiborden, zoals scholen en kantoren, heeft Tibelly het ecole1% screendoek ontwikkeld. Dit type doek laat tot 84% minder direct zonlicht binnen dan Sergé doek, zodat het beeld uitermate goed zichtbaar is. Tibelly ecole1% vormt een duurzame en praktische combinatie met de ritsgeleide SolidScreen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.