Terrasschermen

Sfeervolle terraszonwering

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, zijn perfect voor boven uw terras of balkon. De sterke constructie van de knikarmen voorzien zowel de kleinere balkons als de grote terrassen van een aangename schaduw, terwijl u altijd profiteert van een optimale bewegingsvrijheid. Om te voorkomen dat de laagstaande zon onder uw zonwering door schijnt, kunt u kiezen voor een volant. Dit is een stuk doek dat aan de voorlijst wordt bevestigd. 

Het Tibelly acryl zonweringdoek is behandeld met een speciale vuil- en waterafstotende coating, zodat u amper omkijken heeft naar het onderhoud van uw zonweringdoek. Tibelly biedt een uitgebreid assortiment van maar liefst 76 doekkleuren en dessins om te combineren met uw woning. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.