Tibelly doekkleuren

Buitenzonwering van Jansma Wonen

Wij mensen houden van de zon. Wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen openen we deuren en ramen en genieten volop van het buitenleven. De zon kan echter, wanneer we niet goed opletten, ook schade aanrichten. Zo nu en dan de schaduw opzoeken is daarom zeker geen overbodige luxe. Wil dat zeggen dat je binnen moet gaan zitten? Natuurlijk niet. Een buitenzonwering met acryldoek blokkeert namelijk, ongeacht de kleur, ten minste 90% van de schadelijke uv-straling. Naast bescherming tegen zonnestraling voorkomt acryldoek tevens ongewenste inkijk en verkleuring van (tuin)meubelen.

Besparing

Waar mogelijk bezuinigen we maar al te graag. Het is daarom opmerkelijk dat weinig mensen weten dat een buitenzonwering ook bespaart op de energierekening. Wist je dat automatisch aangedreven buitenzonwering met acryldoek de warmte die binnen komt met 70% reduceert? Dit betekent dat de energieslurpende airco en elektrische ventilatoren een standje lager, of zelfs uit kunnen. Zonwering zorgt tevens voor extra isolatie in de winter. Minder kosten en bovendien een aangenamer en gezonder binnenklimaat.

Sfeer

Het oog wil ook wat. Een buitenzonwering, het zonweringdoek in bijzonder, eist in open stand al snel de aandacht op. Het is de bepalende factor voor de sfeer van jouw terras, tuin én woning. Onze doek leverancier Tibelly biedt u 127 verschillende dessins van hoge kwaliteit. Ga je voor stijlvol en rustig, of toch voor fris en speels? Er zijn vele combinaties mogelijk, die u allemaal op deze website kunt bekijken. Hier vindt u het Tibelly zonweringdoek dat bij u past.

Waarom zonwering

Buitenzonwering beschermt tegen schadelijke uv-straling, verlaagt uw energierekening en het maakt uw woning nog mooier. 

Onze leverancier Tibelly doet meer!

Daarnaast steunt u bij aankoop van Tibelly zonweringdoek automatisch KWF Kankerbestrijding. Voor iedere verkochte meter zonweringdoek, doneert Tibelly namelijk € 0,05 voor onderzoek ter preventie van (huid)kanker.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.