Uitvalschermen

Zonwering op grote hoogte

Het uitvalscherm is een veel toegepaste zonwering op grote hoogten en plaatsen waar geen doorloopruimte vereist is. De simpele constructie is vrijwel overal te monteren en biedt een uitstekende bescherming tegen de zon, waarbij het zicht naar buiten behouden blijft. Doordat het uitvalscherm door zijn eigen gewicht open klapt, is deze goed te bedienen middels de klassieke bandopwinder of draaistang. Het uitvalscherm is tegenwoordig ook elektrisch te openen en sluiten of volledig geautomatiseerd met een zon- en windmeter. Uitvalschermen zijn dan ook zeer geschikte zonwering voor projecten zoals appartementen, verzorgingstehuizen en scholen. 

Voor het uitvalscherm heeft u de keuze uit alle 76 kleuren en dessins uit de Tibelly acrylcollectie. Deze zijn naar wens te combineren met de duurzame en solide aluminium constructie van het uitvalscherm.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.