Maatwerk

Maatwerk

De producten van Colors@Home Jansma zijn altijd maatwerk. Dat betekent dat de producten die jij kiest perfect in je huis passen. Of het nu gaat om rolgordijnen, behang of vloeren. 

Raamdecoratie

Rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën: wij meten thuis op wat je nodig hebt en zorgen dat ze perfect komen te hangen. Daarnaast hebben we vele mogelijkheden voor afwerking en bediening.

Behang

Jansma Wonen heeft altijd de nieuwste collecties behang op voorraad. Kom langs om ze te bekijken. Wij adviseren je graag hoeveel behang je nodig hebt. 

Gordijnen 

Gordijnen maken je interieur af. Wij hebben een uitgebreide collectie gordijnen. We kunnen ze opleveren als plooigordijnen, met ringen of met lussen. En wil je net even iets anders, vraag dan ook eens naar de afwerkingsmogelijkheden van onze gordijnen!

Vloeren

Tapijt, pvc, laminaat, marmoleum of vinyl? Wat voor vloer wil jij? We advisren je graag welke vloer het beste in je interieur past. Uiteraard kunnen wij het ook voor je komen leggen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.