Project advies

Interieuradvies voor ruimtes tot 1000 vierkante meter!

Interieurhulp nodig bij het inrichten van ruimtes tot 1000 vierkante meter? Jansma Wonen denkt graag mee om winkels, horeca en bedrijfspanden stijlvol en functioneel in te richten. Denk aan een tandartspraktijk, kantoor, restaurant, café, winkel, school, kantine of sportgebouw. Interieur speelt een belangrijke rol om mensen op hun gemak te laten voelen. Een sfeervolle omgeving zorgt voor een fijne ambiance op kantoor, bij de tandarts, tijdens school, winkelen, uit eten of sporten. 

Interieuradvies voor ieder type ruimte!

Welk type vloerbedekking, behang, gordijnen of andere raamdecoratie moet je kiezen? Dat hangt samen met hoe je de ruimte wilt gaan gebruiken. Het stijlvol en praktisch inrichten van grotere ruimtes is een leuke, maar ook uitdagende klus. Jansma Wonen denkt mee! Wij geven al ruim twintig jaar interieuradvies op maat. Jansma Wonen levert vakwerk en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Interieuradvies voor ieder budget!

Interieuradvies op maat!

Wil je interieuradvies op maat voor je winkel, kantoor, praktijk, school, sportcomplex of ander bedrijfspand? Jansma Wonen komt graag langs voor vrijblijvend projectadvies. We bespreken dan jouw interieurwensen en luisteren naar wat jij mooi en stijlvol vindt. Wij bekijken de ruimte en adviseren welk interieur wij bij de ruimte vinden passen. 

Breed interieurassortiment bij Jansma Wonen!

In onze winkel in Hardegarijp hebben wij een breed assortiment aan vloeren, behang, gordijnen en andere raamdecoratie. Ook in onze winkel ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend interieuradvies in te winnen voor ruimtes tot 1000 vierkante meter

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.