Een fris en genderneutraal interieur!

Momenteel zijn vooral lichtere kleuren in het interieur populair. Pantone, een bedrijf dat wereldwijd kleurcoderingen publiceert, koos twee tinten als ‘De Kleur van 2016’: Rose quartz en Serenity. Een combinatie van deze twee trendkleuren biedt volgens Pantone een aangename balans. Het weerspiegelt de connectie welzijn, rust en vrede. Een soort tegenhanger voor de hedendaagse stress dus.

Het palet van 2016 is volgens Pantone 'gender neutral' en symboliseert de verschuiving in gender-identiteiten. In een Scandinavisch, trendy interieur komt de combinatie van Roze quartz en Serenity én de samensmelting ervan goed tot zijn recht. Dit levert een lichte, lavendelachtige tint op. Wit, lichte tinten, blond hout en uitgesproken simplistisch design worden verwarmd door deze twee kleuren. Maar ze combineren ook mooi met ‘middentonen’ als groen, paars, bruin en alle tinten geel en roze. 

Rose quartz is een ietwat gewaagde keuze. De kleur leent zich goed voor op de muur, kussens, gordijnen en ander textiel. De kleur Serenity is gemakkelijker in te passen in de meeste interieurs. Gecombineerd leveren deze kleur een frisse en gender neutrale ruimte op.

Durf jij een gewaagde kleurencombinatie aan? Jansma Wonen in Hardegarijp voorziet je graag van advies!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact met je op om alles af te stemmen.