De Munk | vloerkleden

De Munk Carpets heeft o.a. in haar collectie moderne karpetten, klassieke berbers, kelims en fraaie zieglers.

De Munk  is al 32 jaar gespecialiseerd in het importeren van authentieke handgemaakte karpetten en kan door haar uitstekende netwerk in diverse Oosterse landen (zoals Iran, Pakistan, Afghanistan en Nepal) de meest bijzondere karpetten voor u produceren.

Bij Jansma Wonen vindt u een uitgebreide collectie van De Munk. Op verzoek komen wij graag met een geselecteerde voorraad kleden bij u thuis langs om tot de beste keuze te komen. Want ook vloerkleden zijn in onze ogen maatwerk. Klik hier voor een selectie van onze vloerkleden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact met je op om alles af te stemmen.