Duette® Shades

LUXAFLEX DUETTE RAAMDECORATIE | JANSMA WONEN

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door.

Duette® Shades van Jansma Wonen, hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Woont u in Leeuwarden? Ook in daar komen wij u gratis iinterieuradvies geven. Neem contact op via het onderstaande offerteformulier. Duette® Shades van Jansma Wonen zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. In onze showroom op de Fuormanderij in Hurdegaryp (Winkelcentrum Hardegarijp) kunt u het assortiment Duette® Shades bekijken en voelen. U kunt kiezen uit drie transparanties:

  • Transparant
  • Licht doorlatend
  • Verduisterd

Duurzaamheid is een belangrijke factor bij de samenstelling van deze collectie. Luxaflex® uiteraard verkrijgbaar bij Jansma Wonen, draagt zijn steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en indien mogelijk de stoffen opnieuw te gebruiken. De stof Eternity, die voor 40% uit polyesterafval bestaat, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 25 mm.

Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar. 

  • 25mm
  • 32mm
  • 64mm

Bedieningsopties:
Duette® Shades van Jansma Wonen blinken uit in de vele bedieningsopties. O.a. het revolutionaire SmartCord® bedieningssysteem maakt gebruik van een intrekbaarkoordmechanisme, is eenvoudig te bedienen en is volledig afgestemd op uw behoeften. Dankzij de constante koordlengte hebt u nooit meer last van lange, bungelende koorden.Het LiteRise® bedieningssysteem is koordloos en eenvoudig te bedienen met de onderlat. U kunt de shades op elke gewenste hoogte positioneren. Of kies voor elektrische bediening. Van ons eigen merk of van Somfy. Vraag in de showroom naar meer informatie of neem contact op via het formulier onder aan de pagina.

Kleursynchronisatie:
De stof van de Duette® Batiste biedt u de mogelijkheid om dezelfde kleur in alle drie de transparanties te gebruiken. Afhankelijk van de gewenste privacy en lichtinval, kunt u voor elke kamer een andere transparantie kiezen en toch dezelfde kleur voor uw ramen hangen.

Energiebesparend & akoestische eigenschappen
Duette® Shades van Jansma Wonen zijn isolerend in de zomer én winter. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van de cel-in-cel constructie Architella® leiden tot een nóg hogere isolatiewaarde en besparing. De meeste warmte in huis gaat namelijk verloren via de ramen, zelfs waar dubbelglas wordt toegepast. Duette® Shades bieden een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt. Daarnaast verbeteren ze de akoestiek van een ruimte aanzienlijk. Duette® Shades vallen in de hoogste energiebesparende categorieën van Luxaflex® raambekleding en mogen de labels A t/m AAA dragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.