Facette® & Twist® Shades

Facette® & Twist® Shades

Verrassende variatie met privacy en lichtregeling

Facette® Shades | unieke lichtregeling met zachte, stijlvolle stoffen..
Een uniek en gepatenteerd ontwerp waarbij twee lagen stof geweven als één stof een zachte uitstraling geven aan uw raamdecoratie. De Facette® Shades werken net als rolgordijnen, u kunt ze snel en gemakkelijk omhoog of naar beneden bewegen in zowel geopende of dichte stand. U kunt genieten van uw uitzicht, moeiteloos de lichtinval aanpassen of gewoon extra privacy creëren wanneer u dat wilt.

Designs en stoffen | perfect voor ieder type raam...
De nieuwe collectie Luxaflex® Facette® Shades is ontworpen om perfect aan te sluiten op verschillende raamformaten - van smalle banen voor een elegante look tot brede stijlvolle banen. De Facette® Shades zijn uitgevoerd in prachtige stoffen met mooie kleuren en zachte texturen. Zo kiest u een stijl die helemaal bij u past.

Twist® Shades | Verrassende variatie met privacy en lichtregeling 
Een uiterst stijlvolle en eenvoudige manier om de lichtinval en de privacy op elk moment van de dag te regelen. Met de Luxaflex® Twist® Shades kunt u moeiteloos de twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creëert u de perfecte look voor uw raam, uw stemming en uw huis.

Een moderne stijl met exclusieve, trendy ontwerpen
De Luxaflex® Twist® Shades zijn beschikbaar in verschillende baanbreedtes en in een grote varatie aan kleuren en stoffen. Van uitgesproken zwart tot subtiele neutrale kleuren en metallics, van transparant tot lichtdoorlatend: er is een look voor iedere omgeving. De Twist® Shades zien er ook verbluffend mooi uit bij zeer grote ramen: zo maakt u een echt stijlstatement met een fantastische lichtregeling

PowerView™ Motorisation
Stel u een wereld voor waarin uw Facette® & Twist® Shades anticipeert op uw behoeften en zichzelf automatisch aanpast om zo ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds de perfecte sfeer te creëren. Dat is de kracht van PowerView™ Motorisation. Het enige wat u hoeft te doen is PowerView™ programmeren met de PowerView™-App op uw smartphone of tablet om al uw Luxaflex® Facette® & Twist® te bewegen, of het nu gaat om een enkel raam of uw hele huis.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.