Luxaflex® Inspiration Shop!

Jansma Wonen kiest voor volledige metamorfose in samenwerking met Luxaflex® 

Hardegarijp 7 november 2017 – Bij Jansma Wonen is de gloednieuwe Luxaflex® Inspiration Shop geïnstalleerd. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te spelen op de specifieke wensen en behoeften van consumenten op het gebied van raambekleding. Deze nieuwe Inspiration Shop biedt 50m2 aan inspiratie en tal van innovaties, waaronder een imposante framebar. De metamorfose staat geheel in het teken van een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van Luxaflex® raambekleding.

Presenteren, inspireren en demonsteren

De nieuwe Inspiration Shop in Hardegarijp wordt gekenmerkt door het innovatieve karakter van Luxaflex®, een imposante framebar met scherm en uitneembare productkaders geeft Jansma Wonen de mogelijkheid om de diversiteit aan Luxaflex® producten te tonen aan de consument.

“Een voorbeeld hiervan is het innovatieve systeem en de smart home oplossing PowerView® Motorisaton. Wij zijn in staat om de klant direct te laten zien hoe het slimme systeem werkt en hoe zorgvuldig scènes gecreëerd kunnen worden middels de PowerView® App op smartphone of tablet”, Aldus Marc Jansma.

Andere bedieningsvormen, materialen en stoffen komen ook uitgebreid aan bod, waarbij lichtbeheersing en visuals in de Inspiration Shop een belangrijke rol spelen. Hiermee kan Jansma een zeer realistische thuissituatie creëren voor de consument.

Totale ervaring en belevenis bieden

"De Inspiration Shop is het perfecte middel om de woonwinkel-belevenis van onze klanten tot een ervaring te maken", legt Marc Jansma van Jansma Wonen uit. “Een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van de Luxaflex® producten is daarbij cruciaal. Met onze Inspiration Shop kunnen klanten direct de kwaliteit ervaren en bieden wij het antwoord op elke specifieke klantvraag.”

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.