Plissé Shades

Plissé Shades van Luxaflex. 

Plissé Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Je kunt kiezen uit vier transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn twee plooibreedtes beschikbaar.

Bedieningsopties
Het LiteRise® bedieningssysteem is koordloos en makkelijker dan ooit te bedienen én veiliger voor kinderen en huisdieren. Je kunt de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen door middel van een handgreep. Het ontwerp zorgt ervoor dat de shades op elke gewenste positie blijven hangen. Naast LiteRise® zijn er verschillende modellen beschikbaar zoals Dag & Nacht en Top Down / Bottom Up.

TruFit™
Het Luxaflex® TruFit™ montagesysteem voor raamdecoratie heeft een slim en stijlvol design. Je kleeft de profielen gewoon op het venster. Je raamdecoratie is daardoor snel en eenvoudig te monteren en volledig te integreren in het kozijn, zonder te schroeven of boren. Geschikt voor vele soorten ramen, waaronder draai-kiepramen. De handgreepbediening maakt het product veiliger voor jonge kinderen en de Top Down / Bottom Up uitvoering zorgt voor ultieme controle over het daglicht!

Duurzame stof
Duurzaamheid was een belangrijke factor bij de samenstelling van deze collectie. Luxaflex® draagt zijn steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en -indien mogelijk- de stoffen opnieuw te gebruiken. De stof Revival, gemaakt van 100% gerecycled polyester garen, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 20 mm.

De Luxaflex® Plissé Shades collectie biedt twee verschillende coatings, elk met hun eigen specifieke eigenschappen.

Topar® Plus is een zonlicht reflecterende coating, die geen effect heeft op de kleur van de stof. Dit maakt de stof uitermate geschikt voor alle ruimtes met grote glaspartijen zoals entrees, schuifpuien of serres.

D DustBlock® is een vuilwerende coating, waardoor deze stoffen geschikt zijn voor ruimtes zoals bijvoorbeeld keukens waar de kans op vlekken groter is dan in andere ruimtes.

Gecombineerd met Duette® Shades
De Plissé collectie biedt een uitgebreide keuze aan stoffen met een verschillende transparantie die naar gelang je keuze, in meer of mindere mate privacy bieden. Van transparant tot verduisterend. Plissé Shades zijn in één product uitstekend te combineren met de stoffen uit de Duette® Shades collectie. Zo worden de keuzemogelijkheden vergroot, zowel in transparantie als in stof.

Jansma Wonen is Luxaflex dealer. Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Raambekleding gemaakt naar je wens, de perfecte keuze! Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie. Kom ook eens kijken in onze Luxaflex Inspiration Shop.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.