Rolgordijnen

Voor elk raam een passend rolgordijn
Rolgordijnen zijn geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Deze stijlvolle en praktische vorm van raamdecoratie is dan ook al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen, of draai-kiepramen: voor elk raam is er een passend rolgordijn. Gezellige woonkamers, rustgevende slaapkamers, in nieuwbouwwoningen of juist in oude boerderijen; overal zie je deze populaire vorm van raamdecoratie terug. Rolgordijnen zijn mooi én functioneel. 

Verduisterend of lichtdoorlatend
De collectie rolgordijnen van Jansma Wonen bestaat uit meer dan 200 kleuren in verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen. De mooiste stoffen en bijzondere details zie je hierin terug. Houd je van een goede nachtrust? Kies dan in de slaapkamer voor een verduisterende stof. In de woonkamer komt juist lichtdoorlatende stof goed tot zijn recht. Hiermee creëer je een sfeervolle lichtinval, maar uiteraard heb je nog wel voldoende privacy. Voor keukens en badkamers zijn speciale vochtbestendige stoffen gemaakt. Waar je ook voor kiest, Jansma Wonen in Hardegarijp voorziet je graag van advies.

Finishing touch
Wat de afwerking van een rolgordijn betreft, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een bijpassend of juist contrasterend stiksel, maar ook voor een houten onderlat. De afwerking die jij kiest, maakt jouw rolgordijn af. Het geeft jouw interieur een persoonlijke finishing touch.

Grote ramen
Beschikt u over grote raampartijen? Geen probleem: ook daar heeft Jansma Wonen een oplossing voor. Onze uitgebreide collectie bevat namelijk ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van speciale ‘screenstof’. Wat deze stof uniek maakt, is de grote afmeting: tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog! De rolgordijnen met screenstof zijn in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties verkrijgbaar.

Elektrische bediening
Voor extra bedieningsgemak en rolgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen is elektrische bediening van Somfy een uitkomst. U ziet: Jansma Wonen denkt graag met u mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.