Silhouette® Shades

Silhouette® Shades

"Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht"

De stijlvolle Silhouette® Shades van Luxaflex® transformeren het harde zonlicht naar een prettig natuurlijk licht. Door eenvoudig de lamellen te tuimelen kun je nog meer genieten van het natuurlijk daglicht. Het licht verspreidt zich in gelijke mate door de kamer terwijl de felheid, schittering en uv-straling gefilterd wordt. De Silhouette® Shades van Luxaflex® bieden je privacy met een mooi uitzicht naar buiten in geopende stand overdag. Wanneer je de Silhouette® Shades 's avonds volledig sluit kun je genieten van nog meer privacy.

Stoffen
Silhouette® Shades zijn verkrijgbaar in een hele reeks prachtige stoffen met verfijnde, trendy kleuren. Deze kun je allemaal bekijken in onze inspiration shop in Hardegarijp. Iedere stof heeft een unieke uitstraling, met een keuze uit nieuwe zijdelooks en subtiel linnen. Alle stoffen zijn ontworpen om subtiel gefilterd licht te creëren. Met onze speciale screen stoffen die de zonnestralen reflecteren en dimmen breng je de warmte die een kamer binnendringt terug met 25%. Wanneer de lamellen gesloten zijn, geniet je daarnaast 99% uv-bescherming.

PowerView® Motorisation
Silhouette® Shades zijn leverbaar met PowerView® Motorisation. Stel je de ideale wereld voor waarbij raamdecoratie is afgestemd op je voorkeuren, zich automatisch aanpast en zo op ieder moment van de dag dé perfecte sfeer creëert in elke ruimte. Dat is het gemak van PowerView® Motorisation. Stel eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste positie en bedien en programmeer het met de PowerView® App vanaf je smartphone of tablet. Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op ieder gewenst moment van je dag. Bekijk de complete PowerView® collectie in onze showroom in Hardegarijp. Op slechts 15 minuten van Leeuwarden. Gratis Parkeren!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je woning of werkplek inrichten of je interieur veranderen is een kostbare zaak. Daarom wil je natuurlijk van te voren weten wat je echt nodig hebt, en hoeveel het gaat kosten. Jansma Wonen stuurt je gratis en vrijblijvend een offerte van onze maatwerkproducten.

Uiteraard kunnen wij ook kosteloos bij je langskomen om je woning op te meten en een vrijblijvend interieuradvies te geven.

Interesse?

Vul het formulier hiernaast in en omschrijf duidelijk uw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.