Wie zijn wij?

Jansma Wonen is een echt familiebedrijf. In 1994 begonnnen op de Schrans in Leeuwarden als een gordijnspeciaalzaak door Erwin Jansma en Janet Monsma, toen nog getrouwd. Door de jaren heen en een aantal naamsveranderingen (Jansma Woonstijl, Decorette Jansma) zijn we uitgegroeid tot volwaardig woninginrichting bedrijf. Wij zijn een klein, snelgroeiend bedrijf met inmiddels 8 'familieleden', een hecht en betrokken team met uiteenlopende skills. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit particulieren. Maar ook uit bedrijven, scholen, winkels en zorgcentra.Alles voor uw interieur in één keer geregeld. Voor het team van Jansma Wonen op het winkelplein van Hurdegaryp is het geen enkel probleem. De winkel is hét adres voor uw complete woonstoffering met oog voor detail. Bij het familiebedrijf is service en kwaliteit nog altijd heel gewoon. Met passie en veel kennis wordt iedere vloer en raam en wand bekleed, zowel binnen- als buitenshuis.

Ons doel is om voor een goede prijs een kwaliteitsproduct te leveren en onze klant te adviseren over alle voor en nadelen van een bepaald product.

 

 
Wie zijn wij?

Wij geven interieuradvies waarbij de smaak van de klant centraal staat. In iedere woningstijl zijn wij bekend met de laatste woonmode en trends. Hierdoor kunnen we heel specifiek adviseren. Alles onder één dak bij Jansma!

Erwin Jansma

Klantvriendelijkheid, een ruim aanbod van interieurproducten op maat én de juiste service. Daar staat Jansma Wonen voor. Door het persoonlijke contact met jou als klant krijg je het interieuradvies op maat, zoals je dat van experts mag verwachten!

Marc Jansma