Wie zijn wij?

Een stukje geschiedenis
Al ruim twintig jaar is de familie Jansma thuis in de woninginrichting. Dat begon in 1994 met de opening van een gordijnenspeciaalzaak op de Schrans in Leeuwarden, naast de Expert. “Mijn vader stond erom bekend dat hij vanwege zijn lengte (2.07 meter) gordijnen kon ophangen zonder een trap”, vertelt Marc lachend. Al in 1999 groeide de winkel uit zijn jasje. “Mijn ouders zijn toen naar de overkant verhuisd. Een vooruitstrevende woonwinkel met een, Jan des Bouvies Shop (Living Colors). Dit was destijds een heel nieuw concept. Toen de Schrans geherstructureerd werd, is Erwin tijdelijk verhuisd naar de Voorstreek, om uiteindelijk in 2007 een Decorette Woonaltelier te beginnen. Wederom een hypermoderne en vooruitstrevende woonwinkel voor die tijd.” In 2010 stapte Erwin uit het Decorette concept, om leraar te worden op het Noorderpoort College in Groningen. Hier gaf hij o.a. het vak woningstoffering. Daarnaast was hij projectleider bij Maasmond uit Rotterdam.

Service en advies
Vier jaar later begon het toch weer te kriebelen. Zoon Marc was inmiddels ook aangehaakt. “Samen hebben we toen gezocht naar de perfecte locatie. Na uitgebreid marktonderzoek kwamen we uit in Hardegarijp. Nu, bijna twee jaar later, kunnen we zeggen dat wederom een succes is. Oude klanten van Erwin vinden hun weg terug naar ons, maar ook maken veel nieuwe klanten kennis met onze werkwijze: een stapje extra zetten voor onze klant. Onze klanten zijn namelijk vanaf het begin het belangrijkste geweest.” Vader en zoon staan garant voor service en advies. “Elk product wordt op maat gemaakt, is kwalitatief hoogwaardig en volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. We komen overigens altijd thuis opmeten en adviseren. Dit is geheel gratis.” Wij zijn experts op het gebied van vloeren, gordijnen, raamdecoratie, behang, horren en zonwering en hebben in onze winkel een breed assortiment aan deze producten. En natuurlijk helpen wij je graag met het leggen of monteren.

Jansma Wonen is CBW Erkend, dus je bent zeker van je aankoop en onze klanten geven ons gemiddeld cijfer van 8,8 op klantenvertellen.nl.Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerteformulier of contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

 
Wie zijn wij?

Uitstekende service, wij zijn supertevreden en raden iedereen aan om naar Jansma wonen te gaan!

Familie Gros

Klantvriendelijkheid, een ruim aanbod van interieurproducten op maat én de juiste service. Daar staat Jansma Wonen voor. Door het persoonlijke contact met jou als klant krijg je het interieuradvies op maat, zoals je dat van experts mag verwachten!

Marc Jansma