Wie zijn wij?

Jansma Wonen is een echt familiebedrijf. In 1994 begonnnen op de Schrans in Leeuwarden als een gordijnspeciaalzaak door Erwin Jansma en Janet Monsma, toen nog getrouwd. Door de jaren heen en een aantal naamsveranderingen (Jansma Woonstijl, Decorette Jansma) zijn we uitgegroeid tot volwaardig woninginrichting bedrijf. Wij zijn een klein, snelgroeiend bedrijf met inmiddels 8 'familieleden', een hecht en betrokken team met uiteenlopende skills. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit particulieren. Maar ook uit bedrijven, scholen, winkels en zorgcentra.Alles voor uw interieur in één keer geregeld. Voor het team van Jansma Wonen op het winkelplein van Hurdegaryp is het geen enkel probleem. De winkel is hét adres voor uw complete woonstoffering met oog voor detail. Bij het familiebedrijf is service en kwaliteit nog altijd heel gewoon. Met passie en veel kennis wordt iedere vloer en raam en wand bekleed, zowel binnen- als buitenshuis. 

Ons doel is om voor een goede prijs een kwaliteitsproduct te leveren en onze klant te adviseren over alle voor en nadelen van een bepaald product. Onze spits en interieuradviseuse Kelly zorgt daarnaast voor een perfecte balans in product, kleur en inrichting. Met haar milieubewuste visie op het leven, luistert ze naar onze klant en komt vaak met ideeen die je zelf niet had bedacht. Alle veilige keuzes gaan overboord en we maken van jou huis een unieke plek waar je echt thuiskomt. De kleuren spreken voor jou en zijn afgestemd op jou leven. De gordijnen geven net die sfeer en akkoestiek die jij prettig vindt. Kortom wij gaan graag een stapje verder.

 

 

 
Wie zijn wij?

D.m.v. de folder bij jullie terechtgekomen. En wat een service bieden jullie! Voor nu is onze eerste verdieping van gordijnen voorzien, en ik heb al inspiratie opgedaan voor de rest van ons huis!

Familie v.d. Meer

Klantvriendelijkheid, een ruim aanbod van interieurproducten op maat én de juiste service. Daar staat Jansma Wonen voor. Door het persoonlijke contact met jou als klant krijg je het interieuradvies op maat, zoals je dat van experts mag verwachten!

Marc Jansma