Horren Friesland

Luxe horren van Unilux op maat gemaakt

Wil je wel frisse lucht in huis, maar zit je niet te springen op een woning vol insecten? Met onze horren houd je ongedierte buiten de deur, maar blijft het wel koel in huis. Wil je meer weten over de diverse voordelen van onze wandbekleding? Kom dan gerust langs in onze winkel, vraag een offerte aan of bel ons om een afspraak te maken: 0511477752.

Vaste inzet horren

Bij Jansma Wonen kun je terecht voor vaste inzet horren, een ideale oplossing om insecten buiten te houden terwijl je geniet van frisse lucht in je woning. Deze horren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kunnen op maat gemaakt worden voor vrijwel elk type raam. Vaste inzet horren zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen zonder gereedschap, wat ze bijzonder praktisch maakt voor seizoensgebonden gebruik. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze collectie pagina. 

Horren Friesland

Plissé hordeuren

Bij Jansma Wonen vind je hoogwaardige plissé hordeuren, een fraaie en functionele oplossing om je huis te beschermen tegen insecten terwijl je ongestoord kunt genieten van frisse lucht. Deze hordeuren zijn kenmerkend door hun compacte ontwerp dat niet alleen ruimtebesparend is maar ook een moderne uitstraling aan je deuropening geeft. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze collectie pagina. 

Horren kopen in Friesland

Plissé raamhorren

Ook voor ramen hebben wij een plissé horren beschikbaar. Plissé raamhorren zijn een stijlvolle en praktische keuze voor wie frisse lucht wil binnenlaten zonder last te hebben van insecten. Deze horren kenmerken zich door hun strakke, geplooide design dat niet alleen functioneel is, maar er ook fraai uitziet en ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in vrijwel elk raamtype. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze collectie pagina. 

Openslaande deuren

Ook voor openslaande deuren hebben we bij Jansma Wonen verschillende opties. Deze horren zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op openslaande deuren en bieden een duurzame en aantrekkelijke oplossing die het gebruiksgemak van je deuren niet in de weg staat. Verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, passen deze horren perfect bij elk huis en elke stijl. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze collectie pagina. 

Blogs

Ontdek meer inspiratie

Lees interessante artikelen voor nieuwe ideeën

Hoe je je huis gezellig maakt

Ontdek tips en ideeën om je huis sfeervol in te richten

Tips voor een nieuwe vloer

Ontdek welke vloer het beste bij jouw interieur past

De voordelen van raamdecoratie

Ontdek hoe raamdecoratie je privacy en sfeer kan verbeteren

Horren kopen Friesland

Schuifpui

Bij Jansma Wonen kun je terecht voor hoogwaardige horren die speciaal zijn ontworpen voor schuifpuien, waardoor je ongestoord kunt genieten van frisse lucht zonder last te hebben van insecten. Deze horren zijn aangepast aan de unieke eisen van schuifpuien en bieden een naadloze, stijlvolle integratie. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze collectie pagina.

Horren kopen in Friesland

Draaikiepramen

Bij Jansma Wonen vind je een uitgebreide selectie horren die perfect zijn voor draaikiepramen, waarmee je het gemak van ventilatie kunt combineren met bescherming tegen insecten. Deze horren zijn specifiek ontworpen voor draaikiepramen, waardoor ze een praktische en aantrekkelijke oplossing bieden voor elk type woning. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze collectie pagina.

We kunnen het mooi vertellen...

Dat klopt, lees daarom hieronder wat anderen mensen van ons vinden

Name Surname 2

Position, Company name

Jansma Wonen heeft ons voorzien van een prachtige PVC vloer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Name Surname 3

Position, Company name

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.”

Name Surname

Position, Company name

Jansma Wonen heeft ons voorzien van een prachtige PVC vloer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?