PVC Vloeren Friesland

Arte

Arte is een hartverwarmende familiebedrijf, ontstaan uit liefde voor schoonheid. Dit bedrijf, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van luxueuze muurbekleding. Arte heeft passie voor esthetiek, vakmanschap en biedt kwaliteit tot in de kleinste details. Ze nemen geen genoegen met middelmatigheid; ze streven naar niets minder dan perfectie! Meer weten over de voordelen van de verschillende vloeren? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

Van alle markten thuis, divers en variërend.

Arte’s collecties zijn divers, variërend van elegante, klassieke patronen tot aan avant-gardistische en hedendaagse designs. Elk stuk behang wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van kleur, textuur en ontwerp, waardoor interieurs een ongeëvenaarde diepte en karakter krijgen.

Lookbook

Visgraat | Licht eiken | Robuust | Design | Beton | XL Plank

Vloeren Friesland

Over Arte

 Arte is een prominente speler in de wereld van luxe wandbekleding, bekend om zijn hoogwaardige, innovatieve en artistieke behangcollecties. Het bedrijf, opgericht in 1981 in België, heeft zich onderscheiden door zijn unieke benadering van wanddecoratie, waarbij het traditionele grenzen overschrijdt en nieuwe trends zet in de interieurdesignindustrie.

Jansma Wonen VivaFloors

Nieuwe collecties

In 2024 lanceert Arte opnieuw een uitgebreid assortiment aan nieuwe wandbekledingen, die zich onderscheiden door het gebruik van premium materialen. Ze combineren natuurlijke materialen zoals kurk, hout en sisal met luxueuze stoffen, waaronder verfijnde jacquards, echte zijde, minutieus borduurwerk en zacht aanvoelend 3D-textiel. Ontwerpen verrijkt met weelderige goudfolie of stijlvolle parels zetten de finishing touch.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?