Buitenzonwering Friesland

Optimale verkoeling, isolatie en privacy

Wij mensen houden van de zon. Wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen openen we deuren en ramen en genieten volop van het buitenleven. De zon kan echter, wanneer we niet goed opletten, ook schade aanrichten. Zo nu en dan de schaduw opzoeken is daarom zeker geen overbodige luxe. Wil je meer weten over de diverse voordelen van onze buitenzonwering? Kom dan gerust langs in onze winkel, vraag een offerte aan of bel ons om een afspraak te maken: 0511477752.

Buitenzonwering Friesland

Screens

Heb je weinig ruimte rondom je ramen, maar wil je toch genieten van de voordelen die zonwering kan bieden? Dan zijn screens in dat geval de ideale zonwering. Doordat screens in een frame rondom je raam worden gemonteerd, nemen ze weinig ruimte in beslag en kun je toch je woning behoeden tegen zonlicht.  

Buitenzonwering Friesland

Terrasschermen

Terrasschermen zijn niet alleen functioneel, maar zijn er ook erg mooi uit! Ze bieden privacy en bescherming tegen de zon, waardoor je optimaal kunt genieten van je buitenruimte. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, een gezellige barbecue wilt organiseren of gewoon wilt genieten van het buitenleven, terrasschermen zijn dé oplossing tegen fel zonlicht.

Markiezen Friesland

Markiezen

Markiezen is een soort buitenzonwering die je kunt gebruiken om je huis te beschermen tegen de zon en de warmte. Ze hebben een klassieke en sfeervolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, modellen en kleuren. Markiezen bestaan uit een frame met een doek dat over de ramen hangt.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn een veel toegepaste zonwering op grote hoogten en plaatsen waar geen doorloopruimte vereist is. Ze worden gemonteerd op de muur of op het kozijn. Het type markisolette is een combi van een screen na uitvalscherm. Dit type is geschikt voor hoge ramen   De simpele constructie is vrijwel overal te monteren en biedt een uitstekende bescherming tegen de zon, waarbij het zicht naar buiten behouden blijft.

Blogs

Ontdek meer inspiratie

Lees interessante artikelen voor nieuwe ideeën

Hoe je je huis gezellig maakt

Ontdek tips en ideeën om je huis sfeervol in te richten

Tips voor een nieuwe vloer

Ontdek welke vloer het beste bij jouw interieur past

De voordelen van raamdecoratie

Ontdek hoe raamdecoratie je privacy en sfeer kan verbeteren

Rolluiken Friesland

Rolluilken

Rolluiken kunnen niet alleen een prachtige toevoeging aan je woning zijn, maar bieden ook vele praktische voordelen. De cassette en lamellen zijn verkrijgbaar in standaard RAL-kleuren en tegen een meerprijs kunnen ze ook in de overige RAL-kleuren geleverd worden. Ze zorgen voor extra isolatie, waardoor je energie kunt besparen. Daarnaast bieden rolluiken ook extra veiligheid en privacy. 

We kunnen het mooi vertellen...

Dat klopt, lees daarom hieronder wat anderen mensen van ons vinden

Name Surname 2

Position, Company name

Jansma Wonen heeft ons voorzien van een prachtige PVC vloer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Name Surname 3

Position, Company name

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.”

Name Surname

Position, Company name

Jansma Wonen heeft ons voorzien van een prachtige PVC vloer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?