Buitenzonwering Friesland

Buitenzonwering

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op buitenzonwering!

Op zoek naar buitenzonwering in Friesland? Dan ben je bij Jansma Wonen aan het juiste adres! Wij mensen houden van de zon. Wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen openen we deuren en ramen en genieten volop van het buitenleven. De zon kan echter, wanneer we niet goed opletten, ook schade aanrichten. Zo nu en dan de schaduw opzoeken is daarom zeker geen overbodige luxe.

Wil dat zeggen dat je binnen moet gaan zitten? Natuurlijk niet. Een buitenzonwering in Friesland met acryldoek blokkeert namelijk, ongeacht de kleur, ten minste 90% van de schadelijke uv-straling. Naast bescherming tegen zonnestraling voorkomt acryldoek tevens ongewenste inkijk en verkleuring van (tuin)meubelen.

Maak een afspraak via het onderstaande contactformulier of kom langs in de winkel en profiteer van onze vaste scherpe prijzen op onze buitenzonwering.

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie! Daar zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op buitenzonwering!

Buitenzonwering in Friesland van Jansma Wonen

Woon je in Friesland en ben je op zoek naar de juiste buitenzonwering voor jouw woning? Wij helpen je graag verder! Met onze jarenlange expertise en uitgebreide vakkennis weten wij samen met jou de perfecte producten samen te stellen. Mocht dit achteraf toch niet helemaal lukken? Helemaal geen probleem! Bij Jansma Wonen kijken we altijd naar oplossingen en bieden we complete nazorg. 

Screens
Het voornaamste voordeel van buitenzonwering zoals screens is het weren van hinderlijk zonlicht en het voorkomen van inkijk voor verticale ramen. Door de isolerende werking hoef je in de winter minder te verwarmen en in de zomer minder te koelen. Ook weer je muggen en andere ongewenste insecten indien jouw raam open staat. Daarnaast kan je screens toepassen als windscherm voor een veranda of overkapping.

Tibelly Sergé screendoek is geschikt voor zowel standaard screens, screens met windvaste geleiders en de zogenaamde SolidScreen. De SolidScreen is voorzien van een ritsgeleiding, welke zelfs orkaankracht (145 km/u) kan weerstaan! Voor ruimtes waar men werkt met beeldschermen of digiborden, zoals scholen en kantoren, heeft Tibelly het ecole1% screendoek ontwikkeld. Dit type doek laat tot 84% minder direct zonlicht binnen dan Sergé doek, zodat het beeld uitermate goed zichtbaar is. Tibelly ecole1% vormt een duurzame en praktische combinatie met de ritsgeleide SolidScreen.

Markiezen, tijdloze klassiekers
Deze stijlvolle zonwering geeft karakter aan uw woning en is de ideale zonwering voor woningen in bijvoorbeeld de jaren 30 stijl. Doordat uw raam aan de zijkant wordt afgedekt bent u goed beschermd tegen hinderlijk lichtinval. Daarnaast voorkomt de markies opwarming van de ruimte, dankzij de zonwerende eigenschappen van het Tibelly doek. Naast de traditionele houten markies kunt u tegenwoordig ook kiezen voor een onderhoudsarme markies van hoogwaardig aluminium.

Terrasschermen, sfeervolle terraszonwering
Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, zijn perfect voor boven uw terras of balkon. De sterke constructie van de knikarmen voorzien zowel de kleinere balkons als de grote terrassen van een aangename schaduw, terwijl u altijd profiteert van een optimale bewegingsvrijheid. Om te voorkomen dat de laagstaande zon onder uw zonwering door schijnt, kunt u kiezen voor een volant. Dit is een stuk doek dat aan de voorlijst wordt bevestigd.

Het Tibelly acryl zonweringdoek is behandeld met een speciale vuil- en waterafstotende coating, zodat u amper omkijken heeft naar het onderhoud van uw zonweringdoek. Tibelly biedt een uitgebreid assortiment van maar liefst 127 doekkleuren en dessins om te combineren met uw woning.

Uitvalschermen, zonwering op grote hoogte
Het uitvalscherm is een veel toegepaste zonwering op grote hoogten en plaatsen waar geen doorloopruimte vereist is. De simpele constructie is vrijwel overal te monteren en biedt een uitstekende bescherming tegen de zon, waarbij het zicht naar buiten behouden blijft. Doordat het uitvalscherm door zijn eigen gewicht open klapt, is deze goed te bedienen middels de klassieke bandopwinder of draaistang. Het uitvalscherm is tegenwoordig ook elektrisch te openen en sluiten of volledig geautomatiseerd met een zon- en windmeter. Uitvalschermen zijn dan ook zeer geschikte zonwering voor projecten zoals appartementen, verzorgingstehuizen en scholen.

Voor het uitvalscherm heeft u de keuze uit alle 127 kleuren en dessins uit de Tibelly acrylcollectie. Deze zijn naar wens te combineren met de duurzame en solide aluminium constructie van het uitvalscherm.

Rolluiken, veilig en duurzaam
Rolluiken van Jansma Wonen moeten aan een hele reeks verwachtingen voldoen. Ze moeten beschutten tegen weer en wind, tegen zon, ze moeten lawaai en nieuwsgierige blikken buiten houden, ze moeten ons beschermen tegen inbrekers en bij voorkeur zijn ze ook compatibel met Smart-Home van bijvoorbeeld Somfy. Of je nu rolluiken nodig hebt voor jouw nieuwbouw of om achteraf als voorzetrolluik te monteren, hier ben je aan het juiste adres. We vertellen je graag waarop je moet letten bij de keuze voor een rolluik.

Ook in de winter een toegevoegde waarde

De juiste buitenzonwering kan echt een verschil maken als het gaat om de temperatuur in huis reguleren/ventileren. Tijdens hete zomerdagen houdt goede buitenzonwering de warmte lekker buiten, maar tijdens koude winterdagen houdt de juiste buitenzonwering de warmte juist binnen. Waar we vroeger buitenzonwering vooral als zon en warmtewering gebruikten, is het tegenwoordig het hele jaar door relevant.

Interieuradvies bij jou op locatie 

Bij ons in de winkel helpen we je natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuze. Mocht het niet lukken om naar de winkel te komen of wil je graag in je eigen omgeving kijken naar de mogelijkheden? Dan komen wij graag langs om bij jou op locatie te kijken naar de beste buitenzonwering en je te voorzien van het juiste interieuradvies. 

Maak een afspraak of kom bij ons langs

Maak een afspraak via het onderstaande contactformulier of kom langs in de winkel en profiteer van onze vaste scherpe prijzen op onze buitenzonwering in Friesland.

  Offerte aanvragen?

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?