Gordijnen Friesland

Een ruimte is pas af als er gordijnen hangen!

Een ruimte is pas af als er gordijnen in hangen. Deze zorgen voor privacy en een gevoel van geborgenheid. Maar ook als je gordijnen nooit dicht hebt, hebben deze een belangrijke functie. Een ruimte krijgt door gordijnen een betere akoestiek. Zo verminder je de galm in een kamer. Wil je meer weten over de diverse voordelen van onze gordijnen? Kom dan gerust langs in onze winkel, vraag een offerte aan of bel ons om een afspraak te maken: 0511477752.

Gordijnen Friesland

Vitrages

Bij Jansma Wonen vind je een uitgebreide collectie vitrages die perfect zijn om je interieur een lichte en luchtige uitstraling te geven, terwijl ze tegelijkertijd privacy bieden en het binnenvallende daglicht subtiel filteren. Of je nu op zoek bent naar klassieke witte vitrages of iets met een modern patroon, Jansma Wonen biedt diverse stijlen en materialen die passen bij elk interieurontwerp.

Gordijnen Friesland

Inbetweens

Bij Jansma Wonen kun je terecht voor een prachtige selectie inbetweens, de perfecte oplossing voor wie een balans zoekt tussen privacy en natuurlijk licht in huis. Inbetweens zijn lichter dan overgordijnen maar bieden meer privacy dan vitrages, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes waar je wel lichtinval wilt maar directe inkijk wilt verminderen.

Gordijnen Friesland

Overgordijnen

Bij Jansma Wonen vind je een uitgebreide collectie overgordijnen die zowel functioneel als decoratief zijn, ideaal voor het toevoegen van warmte, privacy en stijl aan elke kamer. Of je nu de voorkeur geeft aan rijke, luxe stoffen die de ruimte verduisteren of lichtere materialen die sfeer creëren zonder veel licht weg te nemen, Jansma Wonen biedt een breed scala aan kleuren, patronen en texturen.

Gordijnen Friesland

Verduisterend

Bij Jansma Wonen kun je terecht voor hoogwaardige verduisterende gordijnen, ideaal voor slaapkamers, thuisbioscopen of elke ruimte waar controle over lichtinval gewenst is. Deze gordijnen zijn speciaal ontworpen om licht volledig te blokkeren, wat bijdraagt aan een betere slaapkwaliteit en privacy, terwijl ze ook helpen bij het isoleren van de ruimte, zowel tegen warmte als kou.

Blogs

Ontdek meer inspiratie

Lees interessante artikelen voor nieuwe ideeën

Hoe je je huis gezellig maakt

Ontdek tips en ideeën om je huis sfeervol in te richten

Tips voor een nieuwe vloer

Ontdek welke vloer het beste bij jouw interieur past

De voordelen van raamdecoratie

Ontdek hoe raamdecoratie je privacy en sfeer kan verbeteren

Isolerende gordijnen

Bij Jansma Wonen vind je een uitgebreide selectie isolerende gordijnen, die er niet alleen mooi uitzien, maar ook bijdragen aan het verbeteren van de energie-efficiëntie van je huis. Deze gordijnen zijn ontworpen om warmteverlies in de winter te minimaliseren en de koelte binnen te houden tijdens de zomer, wat resulteert in een comfortabeler binnenklimaat en een lagere energierekening.

We kunnen het mooi vertellen...

Dat klopt, lees daarom hieronder wat anderen mensen van ons vinden

Name Surname 2

Position, Company name

Jansma Wonen heeft ons voorzien van een prachtige PVC vloer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Name Surname 3

Position, Company name

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.”

Name Surname

Position, Company name

Jansma Wonen heeft ons voorzien van een prachtige PVC vloer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?