*vraag in de winkel naar de voorwaarden

Gordijnen Friesland

Gordijnen

Op zoek naar nieuwe gordijnen in Friesland? Dan ben je bij Jansma Wonen aan het juiste adres! Een ruimte is pas af als er gordijnen in hangen. Deze zorgen voor privacy en een gevoel van geborgenheid. Maar ook als je gordijnen nooit dicht hebt, hebben deze een belangrijke functie. Een ruimte krijgt door gordijnen een betere akoestiek. Zo verminder je de galm in een kamer waardoor je elkaar tijdens gesprekken beter kunt verstaan. Daarnaast geven mooie gordijnen een kamer een chique sfeer. Uiteraard maken wij alle gordijnen perfect op maat, zodat je er – open en dicht – veel plezier van hebt.

Wij hebben een enorm grote collectie gordijnen, inbetweens en vitrages in Friesland. Kom langs in de winkel om de verschillende stoffen te bekijken en te voelen of bel om een afspraak te maken: 0511 – 477 752.

Jansma Wonen Hurdegaryp Erwin Harold

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie! Daar zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren.

Gordijnen en inbetweens in alle soorten en maten

COSI COLOR LAB

COLOR LAB is de nieuwe collectie van COSI en bestaat uit 9 nieuwe kwaliteiten waarvan 90% kamerhoog. Speciaal zijn de dessins met frisse bloemen en bladeren in deze COSI collectie. Naast deze nieuwe kwaliteiten hebben we het kleurenpalet van de Dreamer vernieuwd en komen we met een staal van de Clipper, onze nieuwste voeringsstof. Bekijk hier ook de brochure.

Vadain Mystic inbetweens

Deze matte inbetween Mystic heeft een mooi structuur, dankzij het percentage linnen. Doordat deze gordijnstof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.

Vadain Habitat inbetweens

Habitat is een mooie inbetween van Vadain met een subtiel dessin. Een gordijn van deze stof past zowel in een modern als een industrieel interieur. Doordat deze stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.

Vadain Earth uni gordijnstof

Earth is een uni stof, maar als je goed kijkt zie je dat de stof uit verschillende kleuren garens bestaat. De stof heeft een stoere uitstraling.

Vadain Culture Jacquard gordijn

Culture is een mooie jacquard voorzien van een dessin. De stof kan gebruikt worden in een trendy interieur.

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in, stel je vraag of omschrijf duidelijk jouw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook!