Horren

Jansma Wonen heeft een groot assortiment horren met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Luxe horren van Unilux op maat gemaakt

Wil je wel frisse lucht in huis, maar zit je niet te springen op een woning vol insecten? Met onze horren houd je ongedierte buiten de deur, maar blijft het wel koel in huis.

Bij Jansma Wonen hebben wij een groot assortiment horren met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn een specialist in horren op maat. Voor ieder raam en elke deur hebben wij een passende oplossing. Dit kan een prijsvriendelijke rolhordeur zijn of een elegante rollende raamhor.

Unilux Horren

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie! Daar zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op horren!

Voor onder andere draaikiepramen zijn vaste inzet horren en inzet plisse schuif horren heel geschikt. Deze kunnen snel zonder schroeven geplaatst worden. Wij hebben ook vaste hordeuren in het assortiment. Een vaste hordeur of schuifhordeur is een stevige luxe oplossing.

Ook voor plissé hordeuren kun je bij ons terecht. Deze hebben een strakke vormgeving en zijn zowel in als op het kozijn te plaatsen. Wij verkopen de gepatenteerde Plisséfit hordeuren van Unilux. Deze zijn van een hoge kwaliteit en worden in Nederland gefabriceerd.

Dus vliegen de insecten je om de oren, ga dan niet morren, maar laat ons jou adviseren over passende horren. Want met horren van Jansma Wonen houd je muggen, vliegen en ander klein gespuis buiten jouw huis.

  Offerte aanvragen?

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?