Horren Friesland

Horren

Of het nu gaat om muggen, vliegen of andere ongewenste gasten, onze horren bieden de perfecte barrière om jouw huis insectenvrij te houden. Ze zijn eenvoudig te installeren, duurzaam en passen naadloos in elk raam- of deurkozijn. Met een breed scala aan materialen, kleuren en maten, vindt je gegarandeerd de perfecte match voor jouw woning.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op horren!

Horren voor draaideur

Horren voor tuindeur

Horren voor schuifdeur

Plisse HorDeur

Horren kopen in Friesland

Ons assortiment

Voor onder andere draaikiepramen zijn vaste inzet horren en inzet plisse schuif horren heel geschikt. Deze kunnen snel zonder schroeven geplaatst worden. Wij hebben ook vaste hordeuren in het assortiment. Een vaste hordeur of schuifhordeur is een stevige luxe oplossing.

Ook voor plissé hordeuren kun je bij ons terecht. Deze hebben een strakke vormgeving en zijn zowel in als op het kozijn te plaatsen. Wij verkopen de gepatenteerde Plisséfit hordeuren van Unilux. Deze zijn van een hoge kwaliteit en worden in Nederland gefabriceerd.

Dus vliegen de insecten je om de oren, ga dan niet morren, maar laat ons jou adviseren over passende horren. Want met horren van Jansma Wonen houd je muggen, vliegen en ander klein gespuis buiten jouw huis.

  Offerte aanvragen?

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?