Inbetweens Friesland

Inbetweens

Inbetweens vormen een prachtige balans tussen privacy en lichtinval. Deze gordijnen zijn dikker dan vitrages, maar bieden meer transparantie dan overgordijnen, waardoor ze perfect zijn voor wie een subtiele afscheiding wenst zonder de ruimte te verduisteren. De inbetweens van Jansma Wonen zijn beschikbaar in diverse stoffen en kleuren, waardoor ze naadloos aansluiten bij elk interieurontwerp. Meer weten over de voordelen van onze inbetweens? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

Inbetweens bieden een veelzijdige oplossing!

Inbetweens filteren het binnenkomende daglicht op een zachte manier, terwijl ze toch voldoende inkijk tegenhouden. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes zoals de woonkamer of keuken.

Inbetweens Friesland

Wat zijn inbetweens?

Inbetweens zijn gordijnen die qua dikte en transparantie tussen vitrages en overgordijnen zitten. Ze zijn lichtdoorlatend maar bieden meer privacy dan vitrages, omdat ze minder transparant zijn. Tegelijkertijd laten ze meer licht door dan overgordijnen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor wie een balans zoekt tussen privacy en natuurlijk licht.

Inbetweens Friesland

Waarom kiezen voor inbetweens?

Inbetweens zijn een uitstekende keuze voor raamdecoratie vanwege het feit dat ze een perfecte balans tussen natuurlijk licht en privacy te bieden. Ze zijn stijlvol en veelzijdig, passend in zowel moderne als traditionele interieurs, en beschikbaar in diverse stoffen en kleuren. Deze gordijnen zijn ook praktisch, met eenvoudig onderhoud en de mogelijkheid om de energie-efficiëntie te verbeteren door het reguleren van zonlicht. Bovendien kunnen inbetweens alleen gebruikt worden of gecombineerd met andere raamdecoraties voor extra functionaliteit en een gelaagde uitstraling, waardoor ze een flexibele optie zijn voor elke ruimte in het huis.

Inbetweens Friesland

Onze collectie inbetweens

Onze collectie vitrages is zorgvuldig samengesteld om aan een breed scala van interieurstijlen en functionele behoeften te voldoen. Bezoek onze winkel of neem contact met ons op om meer te ontdekken over hoe onze vitrages jouw ruimtes kunnen transformeren.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?