Inloopkasten Friesland

Inloopkasten

Met een op maat gemaakte inloopkast van Jansma Wonen, heb je een zee aan ruimte voor je kleding, maar uiteraard ook je accessoires en schoenen. Onze inloopkasten worden ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte in je woning. Meer weten over de voordelen van onze op maat gemaakt inloopkasten? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

De voordelen van een inloopkast op maat zijn eindeloos!

Naast het feit dat je alles georganiseerd en binnen handbereik hebt, helpt een goed ontworpen inloopkast ook om je kleding en andere items in goede staat te houden en is het vaak een stijlvolle toevoeging aan iedere woning.

Inloopkast Friesland

Wat is een inloopkast?

Een inloopkast is, zoals de naam al doet aangeven, een kast waar je in kunt lopen. Wat we daarmee bedoelen is dat het een kleine ruimte is die compleet is ingericht als kledingkast. De muren zijn aan iedere kant dus kastruimtes waar je je kleding en andere accessoires kunt opbergen. Als je veel kleding hebt, kan een op maat gemaakte inloopkast een ideale oplossing zijn. Maar ook als je minder kleding hebt kan een inloopkast overzicht bieden en je helpen bij het opbergen en organiseren van je kledingstukken. 

Inloopkasten Friesland

De voordelen van een op maat gemaakte inloopkast

De inloopkasten die we bij Jansma Wonen aanbieden zijn op maat gemaakt. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is elke kast compleet afgesteld op de ruimte waarvoor wij de kast ontwerpen. Op die manier wordt de ruimte waar jij je kast wilt hebben, maximaal en efficiënt benut. Doordat wij de kast op maat maken, is deze daarnaast ook aangepast naar jou specifieke behoeften. Heb jij veel schoenen? Dan houden wij daar rekening mee bij het ontwerp. Tot slot vind je met een goed georganiseerde inloopkast snel wat je zoekt. Dit bespaart tijd tijdens je dagelijkse routine.

Verschillende mogelijkheden

Onze op maat gemaakte inloopkasten kunnen op verschillende manieren worden ontworpen en ingericht, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, de beschikbare ruimte en je budget. Zo bieden we verschillende opties voor de indeling en opberging, denk aan hangruimtes, lades en planken. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen zoals verschillende soorten houten en eventueel glas. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Dan gaan we graag met je in gesprek om alle opties door te lopen. Maak hieronder vrijblijvend een afspraak. 

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?