*vraag in de winkel naar de voorwaarden

Smart Home

Op het gebied van gordijnen, raamdecoratie en zonwering zijn allerlei slimme hulpmiddelen beschikbaar. Jansma Wonen licht de slimste hulpmiddelen voor je uit.

Automatische gordijnenrails

Met een elektrisch systeem bedien je jouw gordijnen gemakkelijk via je smartphone of een eenvoudige afstandsbediening. Daardoor raken je gordijnen minder snel beschadigd en zijn ze minder vatbaar voor vuil. Je gordijnen hangen daardoor altijd perfect.

PowerView™ Motorisation

Stel u een wereld voor waarin je raamdecoratie anticipeert op uw behoeften en zichzelf automatisch aanpast om zo ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds de perfecte sfeer te creëren. Dat is de kracht van PowerView™ Motorisation. Het enige wat u hoeft te doen is PowerView™ programmeren met de PowerView™-App op uw smartphone of tablet om al uw Luxaflex® Facette® & Twist® te bewegen, of het nu gaat om een enkel raam of uw hele huis.

Automatische binnen- en buitenzonwering

Er zijn verschillende slimme oplossingen beschikbaar, waarbij je zonwering rekening houdt met zon, wind en weer. Jansma vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Kom naar de winkel of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in, stel je vraag of omschrijf duidelijk jouw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook!