Maatwerk kasten Friesland

Maatwerk kasten voor elk interieur!

Bij Jansma Wonen in begrijpen we dat elke woning uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om opbergruimte. Daarom specialiseren we ons in het ontwerpen en realiseren van maatwerk kasten die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos aansluiten bij jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een elegante inloopkast, een praktische garderobekast of een op maat gemaakte boekenkast, bij Jansma Wonen ben je aan het juiste adres! Meer weten over de opties die wij bieden? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vraag een offerte aan of bel om een afspraak te maken: 0511477752

Inloopkast Friesland

Inloopkasten

Onze inloopkasten worden specifiek ontworpen om aan jouw persoonlijke opbergbehoeften en stijlvoorkeuren te voldoen, waarbij we elk detail zorgvuldig afstemmen op de beschikbare ruimte en het gewenste ontwerp. Of je nu een grote of kleine ruimte hebt, onze ontwerpers zorgen voor een efficiënte en elegante inrichting die je kleding, accessoires en schoeisel overzichtelijk en toegankelijk houdt.

Maatwerk kasten Friesland

Schuifdeurkasten

Bij Jansma Wonen kun je terecht voor op maat gemaakte schuifdeurkasten die perfect aansluiten bij jouw interieur en opbergbehoeften. Onze schuifdeurkasten zijn ideaal voor het efficiënt benutten van ruimte, terwijl ze een moderne en strakke uitstraling bieden. Of het nu gaat om een slaapkamer, woonkamer of kantoor, wij ontwerpen de kasten zodanig dat ze naadloos integreren met de stijl en functie van de ruimte.

TV meubelen

Bij Jansma Wonen ben je aan het juiste adres voor maatwerk TV-meubelkasten die niet alleen functioneel zijn, maar ook perfect aansluiten bij de stijl van je interieur. Onze op maat gemaakte TV-meubels worden zorgvuldig ontworpen om al je media-apparatuur stijlvol te kunnen installeren, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een opgeruimde en aantrekkelijke uitstraling.

Maatwerk kast

Jansma Wonen biedt een uitgebreide service voor het ontwerpen en realiseren van maatwerk kasten die naadloos aansluiten bij jouw specifieke wensen en de stijl van je interieur. Of je nu op zoek bent naar een unieke boekenkast, een functionele garderobekast, of een geïntegreerde oplossing voor je woonkamer, wij luisteren naar je behoeften en vertalen deze naar praktische en stijlvolle opbergoplossingen.

Blogs

Ontdek meer inspiratie

Lees interessante artikelen voor nieuwe ideeën

Hoe je je huis gezellig maakt

Ontdek tips en ideeën om je huis sfeervol in te richten

Tips voor een nieuwe vloer

Ontdek welke vloer het beste bij jouw interieur past

De voordelen van raamdecoratie

Ontdek hoe raamdecoratie je privacy en sfeer kan verbeteren

Vloeren Friesland

Vloerkleden

Tapijt is echt een klassieker, toch? Het is heerlijk zacht en geeft je meteen een warm en knus gevoel. Perfect voor in de slaapkamer, vind je niet? En wist je dat er tapijt is in allerlei soorten, niet alleen in structuur (hoogpolig, laagpolig, luspool), maar ook in kleur en patroon? Een tapijt met een leuk patroon zorgt voor extra sfeer en een decoratieve touch in je kamer. Bij ons vind je allerlei tapijtcollecties, van stoer tot super chic, en van bescheiden wit tot lekker bont. Wat spreekt jou het meeste aan?

We kunnen het mooi vertellen...

Dat klopt, lees daarom hieronder wat anderen mensen van ons vinden

Name Surname 2

Position, Company name

Jansma Wonen heeft ons voorzien van een prachtige PVC vloer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Name Surname 3

Position, Company name

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.”

Name Surname

Position, Company name

Jansma Wonen heeft ons voorzien van een prachtige PVC vloer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?