Marmoleum Friesland

Marmoleum

Bij Jansma Wonen zijn we trots op onze uitgebreide collectie Marmoleum vloeren in Friesland. Marmoleum is een duurzaam en stijlvol materiaal dat perfect is voor elk interieur. Meer weten over de voordelen van deze vloersoort? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

Ontdek de duurzame schoonheid van marmoleum vloeren

Met hun stijlvolle ontwerpen, milieuvriendelijke karakter en gezondheidsvoordelen, bieden onze Marmoleum vloeren niet alleen een esthetisch aantrekkelijke optie voor jouw interieur, maar ook een bewuste keuze voor de planeet en jouw welzijn

Wat is marmoleum?

Marmoleum is een natuurlijk materiaal dat gemaakt is van lijnzaadolie, hars, houtmeel, kalksteen en jute. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor vinyl en PVC vloeren, omdat het biologisch afbreekbaar is en geen schadelijke stoffen bevat. Marmoleum is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor je eindeloos kunt variëren en combineren in je interieur.

De voordelen van marmoleum

Marmoleum vloeren bieden een combinatie van duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, gezondheidsvoordelen en stijlvol design. Deze natuurlijke vloeren gaan jarenlang mee, zijn bestand tegen slijtage en krassen, en behouden hun kwaliteit en uitstraling, zelfs na intensief gebruik. Geproduceerd met groene energie en biologisch afbreekbaar materiaal, zijn ze een duurzame keuze voor het milieu, terwijl hun antibacteriële en hypoallergene eigenschappen ideaal zijn voor mensen met allergieën of astma. Met een breed scala aan kleuren en patronen bieden Marmoleum vloeren een unieke en persoonlijke touch aan elk interieur, van klassiek en tijdloos tot modern en trendy.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op marmoleum vloeren in Friesland!

Onze collectie marmoleum

Bij Jansma Wonen hebben we een uitgebreide collectie Marmoleum vloeren, waaronder de populaire series Marmoleum Solid, Marmoleum Cocoa, Marmoleum Linear en Marmoleum Marbled. Elk van deze series biedt unieke eigenschappen en designs, zodat er voor iedere smaak en interieurstijl een passende vloer te vinden is.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?