Overgordijnen Friesland

Overgordijnen

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan overgordijnen, dé perfecte keuze voor een sfeervolle en stijlvolle inrichting van jouw woning. Op deze pagina vertellen we je alles over de voordelen van overgordijnen en hoe je ze kunt combineren met andere raamdecoratie. Lees snel verder en ontdek hoe overgordijnen jouw interieur kunnen transformeren! Meer weten over de voordelen van onze overgordijnen? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

Verschillende stijlen en kleuren

Bij Jansma Wonen begrijpen we dat iedereen een eigen smaak en stijl heeft. Daarom bieden wij een ruime keuze aan overgordijnen in verschillende stijlen en kleuren. Of je nu van een klassieke, moderne, landelijke of juist industriële inrichting houdt, bij ons vind je altijd een overgordijn dat perfect bij jouw interieur past.

Inbetweens Friesland

Wat zijn overgordijnen?

Overgordijnen, ook wel bekend als dikke gordijnen, zijn raamdecoratie die meerdere functies vervullen in jouw woning. Ze zijn gemaakt van dikke stoffen en worden vaak gebruikt als extra laag voor andere types raambekleding. Overgordijnen hangen vaak voor het raam en kunnen worden geopend en gesloten met behulp van gordijnrails, roedes of andere ophangsystemen.

Inbetweens Friesland

Voordelen van overgordijnen

Overgordijnen bieden verschillende voordelen voor jouw woning. Ten eerste zorgen ze voor privacy en bescherming tegen inkijk. Wie wil er immers niet genieten van een beetje privacy zonder dat nieuwsgierige blikken naar binnen kunnen gluren? Met overgordijnen creëer je gemakkelijk een intieme sfeer in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Daarnaast zijn overgordijnen ook uitstekend geschikt voor het reguleren van lichtinval. Met behulp van de juiste stof kun je de hoeveelheid natuurlijk licht dat naar binnen komt gemakkelijk controleren. Zo kun je overdag genieten van een heldere ruimte en ‘s avonds de overgordijnen sluiten voor een knusse en gezellige sfeer.

Inbetweens Friesland

Combineer overgordijnen met andere raamdecoratie

De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om overgordijnen en andere raamdecoratie. Door verschillende typen raamdecoratie met elkaar te combineren kun je een unieke en persoonlijke sfeer creëren.

Kies bijvoorbeeld voor een duo-rolgordijn in combinatie met overgordijnen. Overdag kun je genieten van het lichtinval en ‘s avonds kun je de overgordijnen sluiten voor privacy en warmte. Of creëer een luxe uitstraling door shutters te combineren met overgordijnen.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?