Plisségordijnen Friesland

Plisségordijnen

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing voor je ramen? Dan zijn onze plisségordijnen in Friesland echt iets voor jou! Deze geweldige gordijnen bestaan uit één laag stof en hebben gelijkmatige plooien van 20 mm of 32 mm. Meer weten over de voordelen van de verschillende tapijt soorten? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

Creëer stijlvolle privacy en lichtregulering!

Onze plisségordijnen zijn geschikt zijn voor verschillende soorten ramen. Of je nu rechte ramen, deuren, draai kiepramen, dakramen of plafondramen hebt, we hebben voor elk type raam een perfect passend plisségordijn.

Plisségordijnen Friesland

Wat zijn plisségordijnen?

Plisségordijnen zijn een stijlvolle en praktische vorm van raamdecoratie die bestaat uit gevouwen stof. Deze vouwen zorgen voor een unieke uitstraling en zorgen ervoor dat het gordijn gemakkelijk kan worden opgevouwen wanneer het niet in gebruik is. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en patronen, waardoor ze perfect zijn voor elke interieurstijl.

Plisségordijnen Friesland

De voordelen van plisségordijnen

Plisségordijnen bieden een veelzijdige oplossing voor thuis, met voordelen zoals energiebesparing door hun isolerende eigenschappen, privacycontrole dankzij verschillende transparantieniveaus, en verduisterende opties die ideaal zijn voor slaapkamers. Bovendien nemen ze weinig ruimte in beslag wanneer ze zijn opgevouwen, waardoor ze perfect zijn voor kleinere ruimtes, waardoor plisségordijnen niet alleen functioneel maar ook praktisch zijn voor elk interieur.

Bedieningsopties

En laten we het even hebben over de bedieningsopties. We bieden optrekkoorden, bedieningsgrepen, elektrische bediening, eindlooskoorden, comfortkoorden en twin pull systemen. Jij bepaalt hoe je jouw plisségordijnen wilt bedienen – alles is mogelijk! Wil je geen gaten boren in je kozijn? Geen probleem! Onze plisségordijnen kunnen worden geïnstalleerd met het trufit-systeem dat zich perfect aan het raam hecht. En als je kunststof kozijnen hebt, hebben we een magneetframe-optie die ervoor zorgt dat boren niet nodig is. Hoe handig is dat?

Soorten plisségordijnen

Onze plisségordijnen bieden een scala aan opties om de lichtinval te regelen, met transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen om de gewenste sfeer in elke ruimte te creëren. Bovendien heb je keuze uit verschillende modellen, waaronder standaardmodellen, top-down-bottom-up modellen en zelfs twee-in-een stofpakketten bovenaan, zodat je de perfecte stijl voor jouw behoeften kunt kiezen. Onze stoffen zijn handwasbaar en gemakkelijk afneembaar met een vochtige doek, waardoor je plisségordijnen altijd fris en schoon blijven, waardoor ze niet alleen functioneel maar ook praktisch zijn voor elk interieur.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?