Home > PVC Vloeren

PVC Vloeren Friesland

PVC vloeren

Als je op zoek bent naar een PVC vloer in Friesland die niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden? Dan ben je bij Jansma Wonen aan het juiste adres! PVC vloeren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege hun vele voordelen. Meer weten over deze voordelen? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752 

PVC-vloeren zijn duurzame en onderhoudsvriendelijke vloerbedekkingen.

Eén van de grootste voordelen van PVC vloeren is dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. In tegenstelling tot houten vloeren, die regelmatig moeten worden geschuurd en gelakt, hebben PVC vloeren weinig onderhoud nodig. Ze kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een stofzuiger en een vochtige doek.

Vloeren Friesland

Wat is PVC?

Een vloer van pvc ziet er vrijwel hetzelfde uit als een vloer van vinyl. Het verschil zit vooral aan de onderkant: bij een pvc-vloer is deze hard, bij vinyl veel zachter. Vloeren van pvc bestaan uit stroken of tegels en een vinyl vloer wordt op rol geleverd, net zoals kamerbreed tapijt. Maar en dat is verwarrend, vanwege de populariteit van pvc-stroken en tegels, zijn er ook vinyl stroken en tegels op de markt gebracht. We onderscheiden pvc-tegels en pvc-stroken, alleen de vorm is anders. Stroken worden ook wel planken genoemd, net als de planken bij laminaat en parket. Het lastige is dat leveranciers de benamingen pvc en vinyl door elkaar gebruiken, maar het gaat dus steeds om hetzelfde product: pvc.

PVC vloeren

De voordelen van PVC

PVC vloeren bieden tal van voordelen, waaronder onderhoudsvriendelijkheid en waterbestendigheid, krasbestendigheid en duurzaamheid, diverse diktes voor verschillende toepassingen en een breed scala aan kleuren en dessins, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Met verschillende categorieën om uit te kiezen, bieden PVC vloeren een oplossing voor elke stijl en behoefte, terwijl ze tegelijkertijd comfort en isolatie bieden, ongeacht de ruimte.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op pvc Vloeren in Friesland!

Welke soorten pvc zijn er?

Er zijn verschillende soorten PVC-vloeren die tegemoetkomen aan diverse smaken en stijlen. De houtlook PVC-vloer bootst authentieke houten vloeren na, terwijl tegel-varianten de uitstraling van klassieke tegelvloeren bieden. Click PVC-vloeren zijn handig in installatie vanwege het klikbare ontwerp. Visgraatpatronen creëren een tijdloos en elegant effect, terwijl betonlook PVC-vloeren een moderne industriële uitstraling geven. Ten slotte biedt de Hongaarse punt een uniek patroon dat de ruimte een verfijnde en klassieke uitstraling geeft, waardoor er voor elke voorkeur en interieurstijl een geschikte PVC-vloer is.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?