*vraag in de winkel naar de voorwaarden

Raamdecoratie Friesland

Raamdecoratie

Geef jouw ramen een metamorfose met de raamdecoratie in Friesland van Jansma Wonen. Je vindt bij ons de mooiste shades in prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. De shades zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties, van transparant tot compleet verduisterend. Met onze shades creëer je privacy en kun je de lichtomstandigheden perfect aanpassen.

Duette shades® werken daarnaast energiebesparend omdat ze zowel in de zomer als winter een goede isolatie bieden. Ook op het gebied van jaloezieën kun je bij ons te kust en te keur. Wil je jouw kamer een warme uitstraling geven? Kies dan voor prachtige houten jaloezieën.

Zoek je een stijlvolle en praktische raamdecoratie? Rolgordijnen zijn dan een geschikte oplossing. Wij hebben ze in allerlei kleuren voor ramen tot wel vier meter breed en zes meter hoog.
Onze raamdecoratie is verkrijgbaar met verschillende kindvriendelijke bedieningsopties.

Bezoek de Luxaflex© Inspiration Shop bij ons in de winkel in Hurdegaryp of bel om een afspraak te maken: 0511 – 477 752.

Unilux Horren

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie! Daar zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren.

Raamdecoratie in alle soorten en maten bij Jansma Wonen

Luxaflex Facette & Twist Shades - verrassende variatie met privacy en lichtregeling

Facette® Shades | unieke lichtregeling met zachte, stijlvolle stoffen…

Een uniek en gepatenteerd ontwerp waarbij twee lagen stof geweven als één stof een zachte uitstraling geven aan uw raamdecoratie. De Facette® Shades werken net als rolgordijnen, u kunt ze snel en gemakkelijk omhoog of naar beneden bewegen in zowel geopende of dichte stand. U kunt genieten van uw uitzicht, moeiteloos de lichtinval aanpassen of gewoon extra privacy creëren wanneer u dat wilt.

Designs en stoffen, perfect voor ieder type raam…

De nieuwe collectie Luxaflex® Facette® Shades is ontworpen om perfect aan te sluiten op verschillende raamformaten – van smalle banen voor een elegante look tot brede stijlvolle banen. De Facette® Shades zijn uitgevoerd in prachtige stoffen met mooie kleuren en zachte texturen. Zo kiest u een stijl die helemaal bij u past.

Twist® Shades | Verrassende variatie met privacy en lichtregeling

Een uiterst stijlvolle en eenvoudige manier om de lichtinval en de privacy op elk moment van de dag te regelen. Met de Luxaflex® Twist® Shades kunt u moeiteloos de twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creëert u de perfecte look voor uw raam, uw stemming en uw huis.

Een moderne stijl met exclusieve, trendy ontwerpen

De Luxaflex® Twist® Shades zijn beschikbaar in verschillende baanbreedtes en in een grote varatie aan kleuren en stoffen. Van uitgesproken zwart tot subtiele neutrale kleuren en metallics, van transparant tot lichtdoorlatend: er is een look voor iedere omgeving. De Twist® Shades zien er ook verbluffend mooi uit bij zeer grote ramen: zo maakt u een echt stijlstatement met een fantastische lichtregeling

PowerView™ Motorisation

Stel u een wereld voor waarin uw Facette® & Twist® Shades anticipeert op uw behoeften en zichzelf automatisch aanpast om zo ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds de perfecte sfeer te creëren. Dat is de kracht van PowerView™ Motorisation. Het enige wat u hoeft te doen is PowerView™ programmeren met de PowerView™-App op uw smartphone of tablet om al uw Luxaflex® Facette® & Twist® te bewegen, of het nu gaat om een enkel raam of uw hele huis.

Luxaflex Silhouette Shades - sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht

De stijlvolle Silhouette® Shades van Luxaflex® transformeren het harde zonlicht naar een prettig natuurlijk licht. Door eenvoudig de lamellen te tuimelen kun je nog meer genieten van het natuurlijk daglicht. Het licht verspreidt zich in gelijke mate door de kamer terwijl de felheid, schittering en uv-straling gefilterd wordt. De Silhouette® Shades van Luxaflex® bieden je privacy met een mooi uitzicht naar buiten in geopende stand overdag. Wanneer je de Silhouette® Shades ‘s avonds volledig sluit kun je genieten van nog meer privacy.

Stoffen
Silhouette® Shades zijn verkrijgbaar in een hele reeks prachtige stoffen met verfijnde, trendy kleuren. Deze kun je allemaal bekijken in onze inspiration shop in Hardegarijp. Iedere stof heeft een unieke uitstraling, met een keuze uit nieuwe zijdelooks en subtiel linnen. Alle stoffen zijn ontworpen om subtiel gefilterd licht te creëren. Met onze speciale screen stoffen die de zonnestralen reflecteren en dimmen breng je de warmte die een kamer binnendringt terug met 25%. Wanneer de lamellen gesloten zijn, geniet je daarnaast 99% uv-bescherming.

Leverbaar met PowerView™ Motorisation

Luxaflex Duette Shades - perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door!

Duette® Shades van Jansma Wonen, hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Woont u in Leeuwarden? Ook in daar komen wij u gratis iinterieuradvies geven. Neem contact op via het onderstaande offerteformulier. Duette® Shades van Jansma Wonen zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren.

In onze showroom kunt u het assortiment Duette® Shades bekijken en voelen. 

Luxaflex Plissé Shades

Plissé Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Je kunt kiezen uit vier transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn twee plooibreedtes beschikbaar.

Bedieningsopties
Het LiteRise® bedieningssysteem is koordloos en makkelijker dan ooit te bedienen én veiliger voor kinderen en huisdieren. Je kunt de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen door middel van een handgreep. Het ontwerp zorgt ervoor dat de shades op elke gewenste positie blijven hangen. Naast LiteRise® zijn er verschillende modellen beschikbaar zoals Dag & Nacht en Top Down / Bottom Up.

TruFit™
Het Luxaflex® TruFit™ montagesysteem voor raamdecoratie heeft een slim en stijlvol design. Je kleeft de profielen gewoon op het venster. Je raamdecoratie is daardoor snel en eenvoudig te monteren en volledig te integreren in het kozijn, zonder te schroeven of boren. Geschikt voor vele soorten ramen, waaronder draai-kiepramen. De handgreepbediening maakt het product veiliger voor jonge kinderen en de Top Down / Bottom Up uitvoering zorgt voor ultieme controle over het daglicht!

Duurzame stof
Duurzaamheid was een belangrijke factor bij de samenstelling van deze collectie. Luxaflex® draagt zijn steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en -indien mogelijk- de stoffen opnieuw te gebruiken. De stof Revival, gemaakt van 100% gerecycled polyester garen, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 20 mm.

De Luxaflex® Plissé Shades collectie biedt twee verschillende coatings, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Topar® Plus is een zonlicht reflecterende coating, die geen effect heeft op de kleur van de stof. Dit maakt de stof uitermate geschikt voor alle ruimtes met grote glaspartijen zoals entrees, schuifpuien of serres. D DustBlock® is een vuilwerende coating, waardoor deze stoffen geschikt zijn voor ruimtes zoals bijvoorbeeld keukens waar de kans op vlekken groter is dan in andere ruimtes.

Gecombineerd met Duette® Shades
De Plissé collectie biedt een uitgebreide keuze aan stoffen met een verschillende transparantie die naar gelang je keuze, in meer of mindere mate privacy bieden. Van transparant tot verduisterend. Plissé Shades zijn in één product uitstekend te combineren met de stoffen uit de Duette® Shades collectie. Zo worden de keuzemogelijkheden vergroot, zowel in transparantie als in stof.

Jansma Wonen is Luxaflex dealer
Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Raambekleding gemaakt naar je wens, de perfecte keuze! Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie. Kom ook eens kijken in onze Luxaflex Inspiration Shop.

Shutters Copa Home

De Copahome raamshutters zijn meer dan klassieke luikjes. De uitgebreide kleurkeuze en verschillende louverbreedtes zorgen ervoor dat houten binnenluiken tegenwoordig in elk interieur passen. In een strak aangeklede woning maken ze een chic statement, terwijl ze in een landelijk interieur het elegante cottage-gevoel versterken. Hou je van een bijzondere lichtinval? Creëer met binnenluiken een uniek zon-en-schaduwspel door de verstelbare lamellen. De duurzame afwerking zorgt daarnaast ook voor een sterk isolerend vermogen. Zo houd jij je woning lekker warm in de winter, en blijft het koel in de zomer.

Unilux horren

Jansma Wonen Logo

Jansma Wonen biedt nog heel veel meer raamdecoratie, zoals:

• Rolgordijnen • Horizontale jaloezieën • Shutters • Paneelgordijnen

Meer over raamdecoratie

Raamdecoratie en kindveilige systemen

Het veilig maken van onze producten voor baby’s, jonge kinderen en huisdieren is altijd topprioriteit geweest. Het Europees Comité heeft recentelijk besloten om de ‘Child Safety’ regelgeving voor zonwering aan te scherpen. Als gevolg van het aanscherpen van de Europese norm EN 13120 (inmiddels uitgebreid met EN 16433 en EN 16434) werken wij conform deze nieuwe regelgeving. Dit heeft een aantal wijzigingen aan het product en in de manier van werken tot gevolg. De nieuwe norm is van toepassing op al onze producten. Onze zonwering voldoet sinds april 2014 aan de nieuw geldende normen. 

Kom naar de Luxaflex® Inspiration Shop!

Bij Jansma Wonen is een gloednieuwe Luxaflex® Inspiration Shop geopend. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te spelen op de specifieke wensen en behoeften van consumenten op het gebied van raambekleding. Deze nieuwe Inspiration Shop biedt 50m2 aan inspiratie en tal van innovaties, waaronder een imposante framebar. De metamorfose staat geheel in het teken van een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van Luxaflex® raambekleding. Andere bedieningsvormen, materialen en stoffen komen ook uitgebreid aan bod, waarbij lichtbeheersing en visuals in de Inspiration Shop een belangrijke rol spelen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Deze stijlvolle en praktische vorm van raamdecoratie is dan ook al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen, of draai-kiepramen: voor elk raam is er een passend rolgordijn. Rolgordijnen zijn mooi én functioneel.

Horren

Zodra de zon meer gaat schijnen zetten we lekker de ramen en deuren open voor frisse lucht en verkoeling. Helaas weten dan ook vliegen, wespen en muggen binnen te komen. En naast slapeloze nachten, kun je hier ook helaas andere ongemakken van ondervinden. Inmiddels zijn er vele (chemische) middelen en verdelgers verkrijgbaar tegen insecten. Deze helpen uiteindelijk niet het echte probleem te bestrijden. Unilux gelooft daarom enkel in de effectieve, natuurvriendelijke oplossing; een goede hor.

Jansma Wonen biedt horren voor alle soorten ramen en deuren!

Draaideur

Openslaande deuren

Schuifpui

Schuifraam

Draairaam

Draai-kiep-raam

Dakraam

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in, stel je vraag of omschrijf duidelijk jouw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook!