Rolgordijnen Friesland

Rolgordijnen

Rolgordijnen heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Bij Jansma Wonen vind je verschillende soorten rolgordijnen in verschillende stijlen. Op die manier vind je altijd een soort die past bij jouw interieur. Meer weten over de voordelen van onze rolgordijnen? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

De juiste rolgordijnen voor jouw situatie

Compleet verduisterend, lichtdoorlatend of zonwerend, bij Jansma Wonen vind je altijd een optie die match met jouw situatie. 

Rolgordijnen Friesland

Wat zijn rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn, zoals de naam al zegt, gordijnen gemaakt van een stuk stof dat zich rond een as rolt. Hierdoor kun je gemakkelijk de hoeveelheid licht en privacy in een kamer te regelen. Ze zijn beschikbaar in diverse materialen, kleuren en patronen, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een mooie toevoeging kunnen bieden aan je interieur. Verder kan de bediening variëren van een eenvoudig handmatig trekkoord tot gemotoriseerde systemen, die met een druk op de knop of zelfs via smartphone-apps bediend kunnen worden.

Rolgordijnen Friesland

Waarom kiezen voor rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn een populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid, functionaliteit en stijl. Je kunt eenvoudig de hoeveelheid licht in een kamer bepalen, ze zijn eenvoudig te bedienen en kunnen aangepast worden naar elk interieur. Met een breed assortiment aan materialen, van doorschijnende tot verduisterende stoffen, en een verscheidenheid aan kleuren en patronen, passen rolgordijnen in elke kamer van het huis of kantoor.

Uitgebreid assortiment rolgordijnen in Friesland

Ben je op zoek naar de perfecte rolgordijnen in Friesland? Dan ben je bij Jansma Wonen aan het juiste adres! Met een uitgebreid assortiment dat varieert van klassieke tot moderne designs, bieden wij voor elk wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan lichtdoorlatende, verduisterende of thermische rolgordijnen, de keuze is reusachtig.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?