*vraag in de winkel naar de voorwaarden

Luxe horren van Unilux op maat gemaakt

Volledige service, uitstekende kwaliteit en snel geleverd

Wil je wel frisse lucht in huis, maar zit je niet te springen op een woning vol insecten? Met onze horren houd je ongedierte buiten de deur, maar blijft het wel koel in huis.

Bij Jansma Wonen hebben wij een groot assortiment horren met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn een specialist in horren op maat. Voor ieder raam en elke deur hebben wij een passende oplossing. Dit kan een prijsvriendelijke rolhordeur zijn of een elegante rollende raamhor.

Voor onder andere draaikiepramen zijn vaste inzet horren en inzet plisse schuif horren heel geschikt. Deze kunnen snel zonder schroeven geplaatst worden. Wij hebben ook vaste hordeuren in het assortiment. Een vaste hordeur of schuifhordeur is een stevige luxe oplossing.

Ook voor plissé hordeuren kun je bij ons terecht. Deze hebben een strakke vormgeving en zijn zowel in als op het kozijn te plaatsen. Wij verkopen de gepatenteerde Plisséfit hordeuren van Unilux. Deze zijn van een hoge kwaliteit en worden in Nederland gefabriceerd.

Dus vliegen de insecten je om de oren, ga dan niet morren, maar laat ons jou adviseren over passende horren. Want met horren van Jansma Wonen houd je muggen, vliegen en ander klein gespuis buiten jouw huis.

Unilux Horren

Unilux horren van Jansma Wonen

Vul nu het contactformulier in en ontvang een gratis offerte!