Schuifdeur kasten Friesland

Schuifdeur kasten

Op maat gemaakte schuifdeur kasten laat je natuurlijk maken bij Jansma Wonen! Deze kasten zijn ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer en je kunt helemaal zelf bepalen hoe de kast eruit komt te zien. Meer weten over de voordelen van onze op maat gemaakt schuifdeur kasten? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

Luxe schuifdeur kasten op jouw manier!

Het mooie van onze luxe schuifdeur kasten is dat ze op maat gemaakt kunnen worden helemaal op jouw manier! Zo heb je volledige controle over het uiteindelijke design en kun je jouw nieuwe kast perfect passend maken 

Schuifdeur kasten Friesland

Wat is een schuifdeur kast?

Een schuifdeurkast is een soort kast waarbij de deuren horizontaal openen en sluiten doordat ze een zijwaartse manier van opengaan hebben. Dit is in tegenstelling tot traditionele kastdeuren die naar buiten toe openen met scharnieren. De Schuifdeur kasten zijn erg populair omdat ze ruimtebesparend zijn, de deuren steken namelijk niet uit in de kamer wanneer ze geopend worden, wat ze ideaal maakt voor kleinere ruimtes of nauwe doorgangen.

Schuifdeur kasten Friesland

De voordelen van een op maat gemaakte schuifdeur kast

Een op maat gemaakte schuifdeur kast biedt verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een perfecte pasvorm voor elke unieke ruimte. Hierdoor kun je de ruimte waarin de kast moet komen zo efficiënt mogelijk inrichten. Verder kun je de kast naar eigen voorkeur en stijl inrichten zodat deze ook aansluit bij de stijl die je wilt nastreven. De schuifdeuren zelf zijn ideaal voor kleinere ruimtes waar ‘normale’ deuren onpraktisch zouden zijn, en bieden een soepele, gemakkelijke manier van openen.

Kasten op maat bij Jansma Wonen

Bij Jansma Wonen werken we nauw samen om jouw visie te realiseren. Het proces begint meestal met een persoonlijk gesprek waarin we jouw behoeften en voorkeuren bespreken. Denk bijvoorbeeld aan de materiaalkeuze, kleuren, stijlen en de indeling van de kast. We bieden verschillende materialen en afwerkingen aan, van traditioneel hout tot moderne metalen en glasopties. 

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?