Screens Friesland

Screens

Als je op zoek bent naar screens in Friesland, dan ben je bij Jansma Wonen aan het juiste adres!

Als je op zoek bent naar screens in Friesland, dan ben je bij Jansma Wonen aan het juiste adres! Screens zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een mooie toevoeging zijn aan je woning. Op deze pagina zullen we bespreken wat screens zijn en welke andere voordelen ze kunnen bieden.

Wat zijn screens?
Screens is een type zonwering dat qua constructie lijkt op een rolluik en heeft hoofdzakelijk als functie het weren van zonlicht. Daarnaast biedt het echter ook een stuk meer voordelen, denk aan het voorkomen van inkijk en het isoleren van de woning waar we hieronder verder op in zullen gaan.

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie! Daar zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op Screens!

Screens kopen bij Jansma Wonen

Heb je weinig ruimte rondom je ramen, maar wil je toch genieten van de voordelen die zonwering kan bieden? Dan zijn screens in dat geval de ideale zonwering. Doordat screens in een frame rondom je raam worden gemonteerd, nemen ze weinig ruimte in beslag en kun je toch je woning behoeden tegen zonlicht.  

De voordelen van screens kopen in Friesland

Screens bieden vele voordelen. Natuurlijk zorgen ze ervoor dat zonlicht je woning niet binnenkomt, maar daarnaast bieden ze ook nog andere voordelen waarvan maar weinig mensen op de hoogte zijn. Om je hier een duidelijk overzicht van te geven, hebben we de belangrijkste hieronder voor je opgesomd: 

1. Bescherming tegen zonlicht

Uiteraard beginnen we met de bescherming tegen zonlicht. Eén van de belangrijkste redenen om screens aan te schaffen, is en blijft voor veel mensen namelijk de bescherming tegen zonlicht. Vooral in de zomer kan de zon fel schijnen en voor hinderlijke schitteringen zorgen. 

Met screens kun je het zonlicht tegenhouden waardoor je hier geen last meer van hebt en je een koele woning behoudt in de zomer, maar door de isolerende werking ook de warmte binnenhoudt in de winter. 

2. Privacy

Naast het weren van zonlicht, bieden screens ook meer privacy. Screens zorgen er namelijk voor dat je wel naar buiten kunt kijken, maar dat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Dit is vooral handig als je in een drukke buurt woont of als je graag wat meer privacy wilt in je woning.

3. Energiebesparing

Screens werken isolerend, wat niet alleen handig is om je woning in de zomer koel te houden, maar wat in de winter ook goed van pas komt om je woning warm te houden. 

4. Insectenwerend

Naast het weren van zonlicht, kunnen screens ook helpen bij het buiten houden van insecten. Als de screens goed gemonteerd zijn, kun je genieten van frisse lucht zonder last te hebben van muggen, vliegen en andere vervelende beestjes. 

5. Screens gebruiken als windscherm

Screens kunnen ook als windscherm voor je veranda gebruikt worden. Je kunt dan een barrière creëren die de wind tegenhoudt, waardoor je kunt genieten van je veranda zonder last te hebben van de harde wind. Bij Jansma Wonen kun je terecht voor screens die speciaal ontworpen zijn voor dit doel, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en functionaliteit.

6. Stijlvolle toevoeging

Naast de functionele voordelen, bieden screens ook een stijlvolle toevoeging. Ze kunnen een mooie toevoeging zijn aan je interieur en je woning een moderne uitstraling geven. Bij Jansma Wonen hebben we een ruim assortiment aan screens in verschillende kleuren en designs, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij jouw smaak en interieur past.

Screens kopen in Friesland

Screens kopen in Friesland? Bij Jansma Wonen kun je terecht voor screens van hoge kwaliteit die perfect passen bij jouw wensen en interieur. Onze doeken bestaan uit 42% glasvezel en 58% PVC en kunnen worden geleverd in een verduisterende variant (0%), Een bijna verduisterende variant (1%) en een lichtdoorlatende variant (5%). Daarnaast bieden we 3 varianten aan: ‘normale’ screens, windvaste screens en ZIP-screens.

Bij een windvast-screen wordt het doek met behulp van een geleider naar beneden en naar boven geschoven. Zijgeleiders zorgen voor dat de screendoeken goed worden vastgezet en het kabel- en veersyseem maakt een zonnescherm windvast. Bij een ZIP-screen wordt er gebruik gemaakt van een rits verwerkt in het geleidingssysteem aan de zijkanten. De screen wordt hierdoor windvast tot windkracht 9. Tot slot bieden we een zoganaamd Koord lock screen aan. Dit is een screen speciaal ontworpen voor dakramen met een minimale helling van 20 graden. 

Goed nieuws! Onze zipscreens zijn nu verkrijgbaar met solar bediening. Dit betekent dat je geen externe stroombron meer nodig hebt, dankzij het handige ingebouwde zonnepaneel. De motor van de screens werkt namelijk op zonne-energie en heeft alleen daglicht nodig! En het beste van alles? Je hoeft geen gedoe te hebben met het aanleggen van stroomvoorzieningen, dus geen gaten boren of lelijke kabels leggen. Echt een win-win situatie!

Neem een kijkje in onze winkel in Hurdegaryp als je benieuwd bent naar ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden die screens te bieden hebben. Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 

  Offerte aanvragen?

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?