Screens kopen Friesland

Screens

Als je op zoek bent naar screens in Friesland, dan ben je bij Jansma Wonen aan het juiste adres! Screens zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een mooie toevoeging zijn aan je woning. Op deze pagina zullen we bespreken wat screens zijn en welke andere voordelen ze kunnen bieden. Meer weten over de voordelen van de verschillende vloeren? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

Screens kopen bij Jansma Wonen

Heb je weinig ruimte rondom je ramen, maar wil je toch genieten van de voordelen die zonwering kan bieden? Dan zijn screens in dat geval de ideale zonwering. Doordat screens in een frame rondom je raam worden gemonteerd, nemen ze weinig ruimte in beslag en kun je toch je woning behoeden tegen zonlicht.  

Screens Friesland

Wat zijn screens?

Screens is een type zonwering dat qua constructie lijkt op een rolluik en heeft hoofdzakelijk als functie het weren van zonlicht. Daarnaast biedt het echter ook een stuk meer voordelen, denk aan het voorkomen van inkijk en het isoleren van de woning waar we hieronder verder op in zullen gaan.

Screens Friesland

De voordelen van screens

Met screens geniet je van een perfecte balans tussen comfort en stijl in elke ruimte. Deze moderne vorm van buitenzonwering biedt optimale bescherming tegen de zonnestralen terwijl het natuurlijke licht behouden blijft. Dankzij hun slimme ontwerp kunnen screens ook helpen bij het reguleren van de temperatuur binnenshuis, waardoor energie wordt bespaard. Bovendien zorgen ze voor privacy zonder het uitzicht te belemmeren, en zijn ze gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. Met screens transformeer je jouw buitenruimte in een oase van comfort en rust, terwijl je tegelijkertijd geniet van een eigentijdse esthetiek.

Screens Friesland

Welke soorten screens zijn er?

Screens zijn beschikbaar in verschillende soorten en stijlen, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Allereerst zijn er de standaard screens, gemaakt van polyesterdoek dat bestand is tegen zonlicht en weersinvloeden. Deze bieden uitstekende zonwering en privacy terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Daarnaast zijn er ook zipscreens, die zijn voorzien van een speciale ritsgeleiding aan de zijkanten voor extra stabiliteit en windbestendigheid.

Screens kopen in Friesland

Screens kopen in Friesland? Bij Jansma Wonen kun je terecht voor screens van hoge kwaliteit die perfect passen bij jouw wensen en interieur. Onze doeken bestaan uit 42% glasvezel en 58% PVC en kunnen worden geleverd in een verduisterende variant (0%), Een bijna verduisterende variant (1%) en een lichtdoorlatende variant (5%). Daarnaast bieden we 3 varianten aan: ‘normale’ screens, windvaste screens en ZIP-screens.

Bij een windvast-screen wordt het doek met behulp van een geleider naar beneden en naar boven geschoven. Zijgeleiders zorgen voor dat de screendoeken goed worden vastgezet en het kabel- en veersyseem maakt een zonnescherm windvast. Bij een ZIP-screen wordt er gebruik gemaakt van een rits verwerkt in het geleidingssysteem aan de zijkanten. De screen wordt hierdoor windvast tot windkracht 9. Tot slot bieden we een zoganaamd Koord lock screen aan. Dit is een screen speciaal ontworpen voor dakramen met een minimale helling van 20 graden. 

Goed nieuws! Onze zipscreens zijn nu verkrijgbaar met solar bediening. Dit betekent dat je geen externe stroombron meer nodig hebt, dankzij het handige ingebouwde zonnepaneel. De motor van de screens werkt namelijk op zonne-energie en heeft alleen daglicht nodig! En het beste van alles? Je hoeft geen gedoe te hebben met het aanleggen van stroomvoorzieningen, dus geen gaten boren of lelijke kabels leggen. Echt een win-win situatie!

Neem een kijkje in onze winkel in Hurdegaryp als je benieuwd bent naar ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden die screens te bieden hebben. Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?