Shutters Friesland

Shutters

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op shutters!

Of je nu een strak aangeklede woning hebt waarin je een chic statement wilt maken, of juist een landelijk interieur hebt waarin je het elegante cottage-gevoel wilt versterken, de Copahome raamshutters bieden de ideale oplossing. Bovendien zorgen de verstelbare lamellen voor een uniek zon-en-schaduwspel en creëren ze een bijzondere lichtinval. 

Shutters over Copahome Raamshutters 

Maar dat is nog niet alles! Deze raamshutters hebben ook een sterk isolerend vermogen dankzij hun duurzame afwerking. Zo houd jij je woning lekker warm in de winter en blijft het koel in de zomer. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor de kwaliteit en veelzijdigheid van Copahome raamshutters. 

Raamshutters Op Maat: Perfect Passend Bij Jouw Stijl 

Bij Jansma Wonen begrijpen we dat geen twee ramen hetzelfde zijn. Daarom worden de raamshutters volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect passen op elk type raam in iedere gewenste vorm. Of je nu speciale vormen, dakramen, een kastenwand of zelfs een room divider wilt bekleden met raamshutters, bij Jansma Wonen is alles mogelijk. 

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende afmetingen en louverbreedtes. Smalle lamellen zorgen voor een klassieke uitstraling, terwijl bredere lamellen een modernere look geven. En niet te vergeten, hoe breder de lamel, hoe beter de lichtinval! 

Vier Materialen Voor Jouw Perfecte Raamshutter 

Bij Jansma Wonen begrijpen we dat kwaliteit belangrijk is bij het kiezen van raamdecoratie. Daarom bieden wij als officiële dealer van Copahome vier verschillende materialen voor jouw perfecte raamshutter: 

1. Basswood: Vervaardigd uit lindehout, een stabiel en licht hardhout dat uitstekend geschikt is voor raamshutters. 

2. Sanded: Gezandstraalde shutters voor een authentieke, verweerde look. 

3. Aqualux: Gemaakt van geëxtrudeerde polystyreen vermengd met houtpulp. Deze lamellen zijn 100% recyclebaar en ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. 

4. Paulownia: Een uiterst geschikte en stabiele houtsoort, afkomstig van de snelst groeiende loofboom ter wereld. Door zijn lichte gewicht is dit materiaal zeer praktisch in gebruik. 

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie! Daar zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op shutters in Friesland!

Kies Jouw Ideale Bedieningsoptie 

Bij Jansma Wonen begrijpen we dat niet alleen het uiterlijk van belang is, maar ook de bedieningsopties. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden:

1. Tilt Rod: Kies voor een klassiek interieur met de tilt rod, waarmee je de optimale lichtinval kunt bepalen.

2. Clearview: Voor liefhebbers van een minimalistische uitstraling is er de clearview uitvoering. Hierbij behoud je een strakke look in jouw interieur.

3. Openslaande Luiken: Met openslaande luiken zorg je snel voor 100% lichtinval en kun je gemakkelijk het raam openen of schoonmaken.

4. Verborgen Scharnieren: Voor een strakke uitstraling kies je voor verborgen scharnieren. Deze geven een mooi afgewerkte look en sluiten naadloos aan op de montagebalken.

Geweldige Toepassingen Met Raamshutters 

De mogelijkheden met Copahome raamshutters zijn eindeloos. Denk verder dan alleen het decoreren van je raam en wees creatief:

1. Dakraam: Creëer een prachtige lichtinval in je dakraam met de stijlvolle raamshutters.

2. Luiken Op Rail: Wil je jouw raamshutters kunnen verschuiven? Monteer ze dan op een rail, ideaal voor inbouwkasten of grote ramen.

3. Speciale Vormen: Raamshutters zijn perfect voor ramen in speciale vormen, of het nu vierkant, rond of driehoekig is.
Ze worden altijd op maat gemaakt.

4. Room Divider: Gebruik de raamshutters als room divider en creëer een extra warm gevoel in jouw interieur.

Bij Jansma Wonen begrijpen we dat kwaliteit en maatwerk belangrijk zijn bij het kiezen van raamdecoratie. Daarom zijn wij trots om officiële dealer te zijn van Copahome raamshutters. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en laat ons je helpen bij het vinden van jouw perfecte raamdecoratie!

  Offerte aanvragen?

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?