Uitvalschermen Friesland

Uitvalschermen

Bij Jansma Wonen hebben we een breed assortiment aan uitvalschermen

Ben je op zoek naar nieuwe uitvalschermen in Friesland? Bij Jansma Wonen helpen we je graag verder! Uitvalschermen zijn een veel toegepaste zonwering op grote hoogten en plaatsen waar geen doorloopruimte vereist is. Ze worden gemonteerd op de muur of op het kozijn. Het type markisolette is een combi van een screen na uitvalscherm. Dit type is geschikt voor hoge ramen   De simpele constructie is vrijwel overal te monteren en biedt een uitstekende bescherming tegen de zon, waarbij het zicht naar buiten behouden blijft.

Het uitvalscherm is tegenwoordig ook elektrisch te openen en sluiten of volledig geautomatiseerd met een zon- en windmeter. Uitvalschermen zijn dan ook zeer geschikte zonwering voor projecten zoals appartementen, verzorgingstehuizen en scholen.

Uitvalschermen kopen bij Jansma Wonen

Als de zon begint te schijnen en de temperaturen stijgen, willen we allemaal genieten van het buitenleven. Maar soms kan de zon te fel zijn en kan het binnen in huis oncomfortabel warm worden. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: uitvalschermen! Bij Jansma Wonen kun je de perfecte uitvalschermen kopen om je huis koel en comfortabel te houden, terwijl je toch kunt genieten van het mooie weer. De steunen (vallen uit) naar voren en de acryldoeken zakken onder een hoek naar beneden

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie! Daar zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op uitvalschermen!

De voordelen van uitvalschermen kopen in Friesland

Naast de hoofdzakelijke functie van uitvalschermen, namelijk lichtinval weren, bieden ze nog veel meer verschillende voordelen die we hieronder graag met je doornemen: 

1. Effectieve zonwering:
Uitvalschermen bieden een effectieve bescherming tegen de zon. Het hoogwaardige doek blokkeert de zonnestralen en houdt de warmte buiten, waardoor je huis koel blijft, zelfs op hete dagen. 

2. Privacy:
Ook qua privacy zijn uitvalschermen zeer geschikt. Hoofdzakelijk zorgen de doeken natuurlijk voor zonwering, maar dit maakt ze automatisch ook zeer geschikt om nieuwsgierige blikken te weren. Als je op je privacy gesteld bent, bieden uitvalschermen dus ook een ideale uitkomst.

3. Uitstekende service: 
Bij Jansma Wonen vinden we het bieden van de juiste service erg belangrijk. Wij helpen je graag bij het selecteren van de juiste uitvalschermen door advies op maat te bieden. Mocht je er thuis zelf niet helemaal uitkomen? Ook dan staan wij paraat om je te helpen! 

Uitvalschermen kopen in Friesland
Als je op zoek bent naar effectieve en stijlvolle zonwering, dan zijn uitvalschermen dé perfecte keuze. Bij Jansma Wonen kun je uitvalschermen van de hoogste kwaliteit kopen, met een uitstekende service en professionele installatie. Verkrijgbaar met oogwindwerk of elektrisch met afstandsbediening. Wacht niet langer en geniet van een koel en comfortabel huis.

  Offerte aanvragen?

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?