Vinyl vloeren Friesland

Vinyl

Als je op zoek bent naar een duurzame, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking, dan is vinyl de perfecte keuze voor jou! Bij Jansma Wonen hebben we een uitgebreide collectie vinyl vloeren in Friesland die perfect passen bij elke interieurstijl. Wil je meer weten over hoe vinyl vloeren jouw huis kunnen verrijken? Bezoek dan onze showroom, vul het onderstaande contactformulier in, of bel ons om een afspraak te maken: 0511477752.

Verrijk jouw ruimte met stijl en zachtheid!

Laat je inspireren door de veelzijdigheid en duurzaamheid van tapijt en creëer een sfeervolle en uitnodigende ruimte waar je elke dag van kunt genieten.

Vinyl vloeren Friesland

Wat is vinyl?

Vinyl is een synthetisch materiaal dat wordt gebruikt voor vloerbedekking en andere toepassingen in huis. Het is gemaakt van PVC (polyvinylchloride) en andere additieven die zorgen voor de duurzaamheid en flexibiliteit van het materiaal. Vinyl vloeren zijn populair vanwege hun waterbestendigheid, eenvoudig onderhoud en brede scala aan designs. Het is een veelzijdige en betaalbare optie voor het creëren van een stijlvolle en praktische vloer in elke ruimte in huis.

Vinyl vloeren Friesland

De voordelen van vinyl

Vinyl vloeren bieden een combinatie van duurzaamheid, onderhoudsgemak en stijlvol design. Met hun weerstand tegen slijtage, krassen en vlekken zijn ze geschikt voor drukbezochte ruimtes. Bovendien vereenvoudigt het gemakkelijke onderhoud, samen met een breed scala aan beschikbare designs, zoals hout- en tegellooks, de keuze voor elke huishouden, terwijl ze tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijke optie vormen die naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op vinyl vloeren in Friesland!

Vinyl vloeren Friesland

Welke soorten vinyl zijn er?

Interfloor is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige en duurzame vinyl vloeren biedt, met een breed scala aan realistische designs zoals hout- en steenlooks, naast moderne en abstracte patronen. Hun vloeren zijn slijtvast, eenvoudig te reinigen en geschikt voor intensief gebruik, waardoor je niet alleen kwaliteit maar ook stijl en comfort in huis haalt.

Nova Forbo staat bekend om innovatie en design, en biedt een mix van klassieke en eigentijdse ontwerpen van topkwaliteit, eenvoudig te onderhouden en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ambiant is een populair merk met betaalbare en trendy vinyl vloeren, met een ruime keuze aan kleuren en dessins voor elke smaak en stijl, eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik, waardoor je snel en gemakkelijk een sfeervolle en praktische ruimte kunt creëren.

Belangrijkste regels vinylverzorging

Om je vinylvloer in optimale conditie te houden, is regelmatig onderhoud essentieel. Dit omvat het gebruik van schoonloopmatten om vuil buiten te houden, regelmatig verwijderen van zand en stof met een stofzuiger of stofwisser, en het dweilen van de vloer eens in de 1 à 2 weken. Deze eenvoudige maar effectieve verzorgingsregels helpen om je vinylvloer schoon en duurzaam te houden, waardoor hij zijn kwaliteit en uitstraling behoudt.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?