Vitrages Friesland

Vitrages

Vitrages, ook wel bekend als glasgordijnen, zijn een elegante toevoeging aan elk interieur. Deze lichte, vaak transparante gordijnen bieden niet alleen privacy en bescherming tegen direct zonlicht, maar voegen ook een zachte, luchtige touch toe aan uw woonruimte. Meer weten over de voordelen van onze vitrages? Stap dan gerust eens binnen in onze winkel, vul het onderstaande contactformulier in of bel om een afspraak te maken: 0511477752

Vitrages bieden een veelzijdige oplossing!

Of je nu op zoek bent naar een subtiele achtergrond of een statement stuk, vitrages bieden een veelzijdige oplossing!

Vitrages Friesland

Wat zijn vitrages?

Vitrages zijn lichte, transparante gordijnen. Ze zijn gemaakt van dunne stoffen met als doel om privacy te bieden terwijl ze nog steeds natuurlijk licht doorlaten. Vitrages worden vaak gebruikt in combinatie met zwaardere gordijnen voor een luchtige en elegante uitstraling in het interieur. Met hun subtiele textuur en mooie uitstraling voegen vitrages sfeer toe aan elke ruimte.

Waarom kiezen voor vitrages?

Vitrages bieden verschillende voordelen die je interieur zowel esthetisch als functioneel verrijken. Door vitrages te combineren met zwaardere gordijnen creëer je een gelaagde en luxe uitstraling, waarbij de vitrages zorgen voor een licht en luchtig gevoel en de gordijnen extra warmte en textuur toevoegen.

Het kiezen van vitrages in opvallende kleuren of subtiele tinten die passen bij je decor kan een krachtig statement maken of juist zorgen voor een samenhangend geheel. Daarnaast bieden de diverse plooistijlen en patronen van vitrages de mogelijkheid om een unieke en persoonlijke touch aan je ramen te geven. Tot slot zijn vitrages niet alleen geschikt voor de ramen, maar kunnen ze ook dienen als roomdivider.

Vitrages Friesland

Onze collectie vitrages

Bij Jansma Wonen hebben we een uitgebreide collectie vitrages die perfect zijn voor elk type interieur. Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging aan je interieur of juist een statement wilt maken met je raambekleding, bij Jansma Wonen vind je gegarandeerd de perfecte vitrages voor jouw wensen.

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?