Vloerkleden Friesland

Vloerkleden

Elke harde vloer heeft een vloerkleed nodig en ga ook daarvoor naar Jansma Wonen.

Wij zijn onder andere dealer van Brinker, de Munk carpets  en DessoEx. Daarnaast hebben wij een uitgebreide huiscollectie vloerkleden in Friesland te koop. Ook verkopen wij hoge kwaliteit maatwerk vloerkleden van De Munk Carpets. Bij de vloerkleden uit de Endless collectie van De Munk kun je zelfs je eigen kleur bepalen.

Wil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing. Rechthoekig, vierkant of rond; er is veel mogelijk. Omdat wij alles op maat maken, past een karpet van Jansma Wonen altijd in jouw kamer.

Een vloerkleed moet net als tapijt ingemeten worden. Dit doen we uiteraard gratis! Bekijk en voel de vloerkleden in onze winkel of bel om een afspraak te maken: 0511 – 477 752.

 

 

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie! Daar zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren.

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op vloerkleden in Friesland!

Een vloer is niet compleet zonder een vloerkleed

De mooiste vloerkleden van Friesland vind je bij Jansma Wonen. Leverbaar in veel verschillende formaten en kleuren. Kom naar de winkel voor inspiratie en meer kleurvoorbeelden.

  Offerte aanvragen?

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?