*vraag in de winkel naar de voorwaarden

Wie zijn wij?

Erwin Jansma werkt al sinds 1981 in de ‘woonwinkelwereld’ en begon in 1994 een woonwinkel op de Schrans in Leeuwarden. Hij maakte een korte tussenstap als docent stofferen aan het Noorderpoort College maar het woonwinkelhart bleef kloppen. Toen hij in 2014 hoorde dat er in Hurdegaryp een winkel vrijkwam, greep hij de kans samen met zoon, en in 2015 opende hij de deuren.

Erwins broer Harold is vanuit Bleiswijk het team komen versterken. Hij heeft zijn manier van adviseren iets aangepast, van het joviale Rotterdamse naar de nuchterdere Friese manier. Harold is nu bovendien druk aan het integreren in het Hurdegariper verenigingsleven. Hij begint de Friese mentaliteit en gevoelens steeds beter te begrijpen.

De twee broers – beide boven de twee meter – zijn goed op elkaar ingespeeld en zorgen voor een gezellige sfeer. Als je hard werkt, mag er ook gelachen worden! Vier buitendienstmedewerkers monteren alle producten vakkundig bij je thuis of in jouw bedrijf.

Dat je bij ons alles voor je interieur in één keer kunt regelen, spreekt veel mensen aan. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit particulieren, maar ook bedrijven, scholen en zorgcentra weten ons te vinden.

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie! Daar zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren.

Onze favoriete merken

Tapijt

PVC

Behang

Gordijnen

Zonwering

Horren

Vinyl

Vloerkleden

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen?

Vul het formulier in, stel je vraag of omschrijf duidelijk jouw interieurwensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Langskomen in de winkel kan natuurlijk ook!