Zipscreen met Solar

Met de Heroal VS-Z zipscreens weer je de zon optimaal

Zomers buitengenot begint bij Jansma Wonen

Met de Heroal VS-Z zipscreens weer je de zon optimaal. Geniet van een aanzienlijke temperatuurdaling in de zomer en houd de laagstaande winterzon uit de huiskamer.

De Heroal VS-Z is een zipscreen van ongekende klasse. De aan het doek aangelaste ritsen maken de screens ook nog eens windvast.

Nu ook beschikbaar met Somfy Solar motor! Geen kabels en stroomvoorziening nodig door gebruik van zonne-energie!

Profiteer bij Jansma Wonen van vaste scherpe prijzen op solar screens!

Zipscreen HEROAL VS-Z

Met screens filter je de energie van het zonlicht. In de zomer zorgt dit voor een aangename verkoeling in huis. Omdat je geen airconditioning meer nodig hebt, zorgen ze voor lagere energiekosten.

Met de screens naar beneden blijft het zicht naar buiten overdag behouden, dankzij de open weefstructuur van het screendoek. Het screendoek is geweven uit glasvezeldraden die met vinyl omhuld zijn. Het vinyl geeft de kleur aan het doek. Je kunt kiezen uit talloze kleuren of gemêleerde dessins. Screendoek is rot- en schimmelvrij en vlamvertragend.

Speciaal aan het screendoek in de Heroal VS-Z zipscreens zijn de aan het doek aangelaste ritsen, links en rechts. Deze ritsen lopen in speciale kunststof sponningen, die zich op hun beurt weer in de geleiderails bevinden. Hierdoor wordt het doek op zijn plaats gehouden, ook bij wind. Tevens voorkomen de ritsen dat er zonlicht tussen doek en geleiders doorkomt.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze zipscreens worden door ons geassembleerd met onderdelen van het gerenommeerde Duitse merk Heroal, tevens bekend van rolluiken en raamprofielen.

Geavanceerde technologie

Met behulp van draadloze technologie kunnen de screens eenvoudig worden bediend. Door de Solar motor van Somfy, zijn de geïntegreerde zonnepanelenzelfvoorzienend waardoor een externe stroombron niet nodig is!

Zipscreens met Solar motor van Somfy!

Onze zipscreens zijn nu ook beschikbaar met Solar bediening van Somfy. Door het geïntegreerde zonnepaneel is geen externe stroombron nodig. De motor werkt op zonne-energie! Hierdoor zijn deze screens niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenefficiënt. En je hoeft geen stroomvoorziening aan te leggen, dus geen gaten en leidingen voor kabels.

Voordelen Zipscreens

Aandrijving via Somfy Tahoma Switch

Met de Somfy Tahoma Switch kun je de screens eenvoudig bedienen via je smartphone, tablet of pc Waar en wanneer je maar wilt: vanaf je bank, maar onderweg is ook geen probleem! Stel zelf scenario’s in en pas deze naar wens aan vanuit je luie stoel. De Somfy Tahoma Switch is een hub die je op je router aansluit en kost € 199,-.

Jansma Wonen Behang Van Gogh collectie

  Wat vind je van de   Van Gogh collectie?

  Wat vind je van de Van Gogh collectie?

De collectie van Gogh is geïnspireerd op de bekende werken van Nederlands kunstschilder Vincent van Gogh (1853-1890). De moderne kunst in Parijs inspireerde Vincent om licht, helder en los te schilderen. Hij werd beroemd om zijn felle kleurcontrasten en expressionistische stijl van schilderen.

Natuur en kunst waren voor Vincent van Gogh onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze behangcollectie zie je verschillende werken terug: De Roze Perzikboom, Amandelbloesem, De tuin van Daubigny, Irissen, Korenveld met Maaier en Stapels Franse Romans. Ook de originele schetsen van de zonnebloem en de brieven aan zijn broer maken onderdeel uit van deze collectie.

  Offerte aanvragen?

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?