Jansma Wonen Buitenzonwering Terrasschermen

Geniet van je buitenruimte met de zonneschermen van Jansma Wonen!

Bescherming waar je op kunt vertrouwen:

“Onze buitenruimte voelt nu echt af!”

Wie zijn wij?

Interieuradvies geven we niet alleen in onze winkel in Hurdegaryp, maar ook bij jou op locatie!

Erwin Jansma werkt al sinds 1981 in de ‘woonwinkelwereld’ en begon in 1994 een woonwinkel op de Schrans in Leeuwarden. Hij maakte een korte tussenstap als docent stofferen aan het Noorderpoort College maar het woonwinkelhart bleef kloppen. Toen hij in 2014 hoorde dat er in Hurdegaryp een winkel vrijkwam, greep hij de kans samen met zoon, en in 2015 opende hij de deuren.

Jansma Wonen Bedankt
Jansma Wonen Buitenzonwering Terrasschermen

Onze zonneschermen

Bescherming en stijl in één

Bij Jansma Wonen begrijpen we dat de buitenruimte een verlengstuk is van je thuis. Onze zonneschermen zijn meer dan alleen een schild tegen de zon; ze zijn een stijlvolle toevoeging aan je leefomgeving. Met een focus op kwaliteit en functionaliteit, bieden onze zonneschermen de perfecte balans tussen bescherming en esthetiek.

Top service, gemaakte afspraken worden nagekomen zoals het hoort, en als iets tegen zit meteen oplossing bedacht. En niet te vergeten het zijn ook nog plezierige mensen om zaken mee te doen.
Siepie en Hilda
Fantastisch werk gedaan in onze woning. Erg professioneel in advies en het leggen van vloeren. Resultaat is deze mooi visgraat pvc vloer.
Martijn Veenstra
Ik heb 2 verduisterende rolgordijnen gekocht. Als er iets is kun je zonder problemen contact opnemen met Jansma. Je wordt direct goed geholpen. De producten zijn ook kwalitatief goed en mooi. Zeker een aanrader.
Joucko Wagenmakers

  Offerte aanvragen?

Chat openen
Jansma Wonen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?